![]() |
Hotel 626
koliko vidim ovo nije bilo ovdje, pa evo da podijelim s vama :)
http://www.hotel626.com/ horror igra...probajte prijeci do kraja :) ( nije tipa maze i ta sranja, moze se prijeci ) Sretno PS. igra se moze igrati samo od 6p.m. do 6a.m. :) |
OMG, sick..
|
Citiraj:
|
Eto upravo proso!! Sto sam se znao scimat!! Odlicna igra :D
Da bar ima vise takvih :D Najzbunjeniji mi je bio dio kad sam moro izbrojat onaj dio da izadjem van |
Evo i ja sam presao.. uf.. odlicno je ;)
|
spomenuo ju ja prije negdje dva mjeseca, ali nije bas naisla na odaziv (http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=743). ali mozda sa temom odigra vise ljudi pa prokomentiraju igru, zaista jedna od rijetkih igrama koja me fascinirala u zadnjih par godina. a jos je k tome online.......
btw, vidim da nije napisano, a moglo bi zbuniti populaciju sutra ujutro :). Hotelu626 (igri) se moze pristupiti samo od 6 navecer do 6 ujutro, sto i samo ime govori. |
fora igra...preso sam ju jednom i vise necu :D
|
da, zaboravio napomenuti :) igra se moze igrati samo od 6p.m. do 6a.m. :)
|
Šeta samo što je kratka tako..
|
da...nadam se da ce biti jos slicnih :)))
|
Citiraj:
|
U svakom slucaju pohvale za ideju kako napraviti nesto novo :)
|
Citiraj:
zato je upravo link i zavrsio u sigu :) |
evo ja jos jednom zavrsio i gledaju slike od Burka na kraju u retrovizoru sam vidio zensku, a ne onog lika :D
|
Citiraj:
|
e, sad sam došo tam di po zidu moram brojat, :) predobro je, ALI OBAVEZNO S SLUŠALICAMAA. super je, najjača je ona "curica" dok spava... :lol, ja nisam znal a trebam jako ili malo potezat miš, jebote, dok se ova probudila..aaaaaaaaaaaaaaaaaa.. usral sam se, a sad idem zid probrojat :)
|
Citiraj:
|
ma, miš potezati mislim :),
edit: ahaa, tek sad sam skonto, tomu znači služi mikrofon, pas mater, a ja gledim, kaj budu ve s mikrofonom, hahaha.... |
strava... prestrasno... srce mi kuca 1000 na sat nakon prve "misije"
|
meni su oci ispale......
|
danas cu nastavit igrat...sad sam stavio sistemski sat na 02:00 i pokrenuo igru bez problema :D
ali cekam noc zbog dozivljaja |
DObra je igra samo po danu i bez slusalica ju je bezveze igrat, ceka se noc:D
|
bez slusalica nema smisla
|
Moj se pas cak usro :)
|
dobra je :D
|
Upravo se predbiljezio.....hvala napokon normalnom adsl-u :care:
|
prešao, dobra zezancija, samo prekratka
|
WTF.....igra traje cca pola sata... :stoopid:
Ok, dobra je igra....atmosfera je super, ali ipek malo prekratko.....tako da nemam bas nesto posebno reci za samu igru jer....dali je to uopce igra ili sta!? :bonker: P.S. Idem jos jednom nabrzaka :D Edit: Evo, odigrano jos jednom samo sto sam puknio par screen s. i nesto mi igra zblokala pa sam igrao ispocetka....okvirno, maxb 15 minuta igre. Steta.....da je bar duze. Ima mozda jos kakva slicna igra pa makar tako kratko trajala!? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:31. |