|
![]() |
#1 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Bootabilni CD/floppy za bootanje sa sticka
Imam lap koji nema HDD. Htio bih nekako probati instalirati windowse na USB stick. Problem je u tome sto lap nema opciju bootanja sa sticka, samo s hdd, optike ili floppya. Malo sam razmisljao pa dosao na ideju, jel mogu napraviti nekakav bootabilni cd ili floppy koji ce samo ucitati bootloader da mogu bootati sa sticka? Ako bi to uspjelo, jel bi mogao s sticka gdje je instalacija windowsa instalirati i windowse? Ili moram imati jos jedan stick da instaliram na njega (muci me sto bi bilo nakon prvog restarta sa samo jednim stickom)? Ako moze objasnjenje i neki link ako je to moguce napraviti bio bih zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Hm..kao neki početak: Use a Floppy to Boot USB Pendrive Linux A baš za ovi slučaj… ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bill Gates
|
Mogu ja na mom kompu pripremiti sve sto treba. Mogu i windowse instalirati s obicnog windows CD-a, samo neznam moze li se instalirati na stick kao na obican HDD? Ako moze i sve prode ok, treba mi neki floppy ili CD kojeg bootam i onda s njega bootam USB stick tj. windowse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#5 |
Bill Gates
|
OK. To znam, treba mi, ako postoji jos samo neki bootabilni CD ili floppy koji ce mi bootat stick. Jel postoji tako nesto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
USB boot without bios support Citiraj:
Takvo što ne podržavaju(a pogotovo ne ovo još složenije), dok za razne Linuxe postoji upravo to traženo - USB Boot CD. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|