|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
corsair xms 3200c2
namjeravam uzet gore navedenu memoriju (512mb u linksu) pa me zanima sljedeće: jel mi netko može reći sa sigurnošću koji su čipovi na ovom ramu? također ako netko ima iskustva s njim na amd platformi bio bih zahvalan da ih podijeli samnom... unaprijed hvala... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Vjerojatno se radi o winbond CH6 chipovima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
corsair juzeri anyone?!? :confused: btw, jel to isti ram košto je isus prodavao nedavno samo što je njegov s platinum hs-om? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
čekaj malo, kako bh5?!? šta nije njegova bila ch5? odakle onda onaj ch5 hater stuff? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
Uostalom 3200C2 kolko ja znam ne postoji sa BH5 chipovima, v1.1 je BH6, samo 3200LL v1.1 i 3500 imaju BH5. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Da ja sam prodavao v 1.2 ili ti CH-5 kaj je bilo i naznačeno. CH-5 je daleko bolji od Kingmaxa HC al je lošiji od BH-5. Da imam BH-5 bi ih čuvoa s bodljikavom žicon i čoporm njemačkih ovčara.;D
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() U pravu ste, a ja griješim ![]() Inaće - znal sam kaj kupujem, ali kak sam odgovaral na 3-4 foruma u isto vrijeme .... poćel sam srat ![]() Da mi je samo znat kaj sam na ostalima zeznul ![]() Mrzim kad ispadnem bedak zato kaj sam brzoplet ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
@Rendula moji su bili CH-5, da skidao sam heatspreadere i pialo je CH-5, a osim toga Platinum su CH-5. @VedranP na tome su CH-5 ili vjerojatnije CH-6, koji jesu deklarirani na 2,5-3-3-6. CH-5 su dobri, na Abitici sam ih furao na 2-3-3-11@446-450 ( 223-225) kako kad s 2,9V. AK misliš gurat FSB u nebesa ( preko 225) s CL2 onda oni nisu za to, za to su XL ( jedini izbor za gigu) ili BH-5 ak ih gorilla nije prodao.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|