![]() |
corsair xms 3200c2
namjeravam uzet gore navedenu memoriju (512mb u linksu) pa me zanima sljedeće:
jel mi netko može reći sa sigurnošću koji su čipovi na ovom ramu? također ako netko ima iskustva s njim na amd platformi bio bih zahvalan da ih podijeli samnom... unaprijed hvala... :beer: |
Vjerojatno se radi o winbond CH6 chipovima.
|
corsair juzeri anyone?!? :confused:
btw, jel to isti ram košto je isus prodavao nedavno samo što je njegov s platinum hs-om? |
Isus je prodaval s BH-5 chipovima. Whole new ball game :D
Eh da mi je nabaviti DFI, da malko " potjeram " BH-5 :D :beer: |
čekaj malo, kako bh5?!? šta nije njegova bila ch5? odakle onda onaj ch5 hater stuff? :confused:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uostalom 3200C2 kolko ja znam ne postoji sa BH5 chipovima, v1.1 je BH6, samo 3200LL v1.1 i 3500 imaju BH5. |
Citiraj:
Da ja sam prodavao v 1.2 ili ti CH-5 kaj je bilo i naznačeno. CH-5 je daleko bolji od Kingmaxa HC al je lošiji od BH-5. Da imam BH-5 bi ih čuvoa s bodljikavom žicon i čoporm njemačkih ovčara.;D |
Citiraj:
U pravu ste, a ja griješim :D Inaće - znal sam kaj kupujem, ali kak sam odgovaral na 3-4 foruma u isto vrijeme .... poćel sam srat :D Da mi je samo znat kaj sam na ostalima zeznul :eek: Mrzim kad ispadnem bedak zato kaj sam brzoplet :eek: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@Rendula moji su bili CH-5, da skidao sam heatspreadere i pialo je CH-5, a osim toga Platinum su CH-5.
@VedranP na tome su CH-5 ili vjerojatnije CH-6, koji jesu deklarirani na 2,5-3-3-6. CH-5 su dobri, na Abitici sam ih furao na 2-3-3-11@446-450 ( 223-225) kako kad s 2,9V. AK misliš gurat FSB u nebesa ( preko 225) s CL2 onda oni nisu za to, za to su XL ( jedini izbor za gigu) ili BH-5 ak ih gorilla nije prodao. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:40. |