|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Soltek (help)
Hej pipl..ja sam ovdje novi.. ![]() Kao prvo..htio bih vas pozdraviti i pohvaliti na odličnom forumu..a kao drugo I have a problem.. Htio sam kupiti DFI nfi ultra infinity matičnu ploču ali frajer mi je rekao da ima nešto bolje za mene i ponudio mi je.. SOLTEK-75frn2-RL. Kaže da je to sada jedna od najboljih matičnih ploča trenutno u nas za AMD. Rekoh mu..vidimo se u subotu a pomislih u sebi pitat ću ja ekipu iz PC Eksperta ![]() Pomagajte..što imate reći o toj matičnoj ploči..?? Bye-bye.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ovako, DFI infinity ti je najbolja ploča za amd obične... Soltek ti je sasvim ok ako ne misliš overclockati ili raditi neke perverzije... Dakle ako ti je Soltek dosta jeftiniji uzmi njega ako ne onda infinity.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Newbie
Datum registracije: Jul 2004
|
Pozdrav ![]() Evo što se tiče ploče ja ju imam već 7 mjeseci i nikad nije radila sranja tj. super stabilna je. Ide do 240 FSB-a bez podizanja voltaže NB-a. Ali što se tiče DFI - to je ipak klasa za sebe, pogledaj malo na Overclockingu što su Sky i Isus radili s njom ![]() Možda da razmisliš o 64-orci ako kupuješ cijelu konfu?
Soltek 75FRN2-RL AMD XP 2500+ Barton @ 200 x 11 (zaključan) @ 1,5 V Extreme Volcano 12+ 2 x 256 MB Samsung DDR 400 DC @ (2,5-3-3-11) Leadtek A6600GT WD 800 JB 80 GB 8 MB cachea Cyber Drive 48 x 16 x 48 CD-RW LG DVD ROM 48 x 12 Chieftec 400W Coolermaster Cavalier CAV-T01 LG Flatron F720P |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
....mogu ovo gore da potvdim,imam je oko godinu dana i mogu reci da sam prezadovoljan sa stabilnoscu rada,drzim magistralu na 185 fsb zbog memorije (pc 2700),cak su je u jednom broju bug-a pohvalili kao plocu sa dobrim overclock mogucnostima...moja preporuka |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|