|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Program za TV?
Imam „takeMS“-ov USB tv stick i za gledanje TV-a koristim program ArcSoft – totoalMedia. S njim ne mogu podesiti da mi se TV otvara u „prozoru“ tj. u dijelu monitora preko neke aplikacije. Jedina mogućnost je da program „pregazi trenutnu aplikaciju i prebaci se na emitiranje programa. Postoji li koji besplatni program kojim bih mogao postići željeno. Sigurno je već o tome bilo riječi pa se unaprijed ispričavam i molim za pomoć! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ubij me ako sam skuzio sto ti zelis, ali DVB Viewer bi trebao radit... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Dobro, možda sam bio nejasan. Prije sam imao nekakvu analognu ugradbenu TV karticu koja je bila u kompletu s programom za gledanje TV-a. Tim programom sam mogao na monitoru otvoriti i gledati TV program u prozoru proizvodne veličine. Dakle mogao sam ga staviti „iznad“ neke aplikacije na kojoj sam radio te u posebnom prozoru otvoriti i gledati TV. Dotični prozor se mogao pomicati po ekranu i proizvoljno mu se mogla povećavati-smanjivati veličina. S ovim programom koji sada imam ne mogu izvesti gore napisano. Dakle čim kliknem na ikonu programa isti se otvara preko cijelog ekrana (ne parcijalno) te je alternativa ili-ili. Jesam li sada bio jasniji? -->
Dobro, možda sam bio nejasan. Prije sam imao nekakvu analognu ugradbenu TV karticu koja je bila u kompletu s programom za gledanje TV-a. Tim programom sam mogao na monitoru otvoriti i gledati TV program u prozoru proizvodne veličine. Dakle mogao sam ga staviti „iznad“ neke aplikacije na kojoj sam radio te u posebnom prozoru otvoriti i gledati TV. Dotični prozor se mogao pomicati po ekranu i proizvoljno mu se mogla povećavati-smanjivati veličina. S ovim programom koji sada imam ne mogu izvesti gore napisano. Dakle čim kliknem na ikonu programa isti se otvara preko cijelog ekrana (ne parcijalno) te je alternativa ili-ili. Jesam li sada bio jasniji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Eco, instalirao sam DVBviewer, poskenirao kanale, našao ih je 9 (HTV1, HTV2 Zg, RTL TV, NOVA TV dva puta i HDTV Promo), no nemam ni sliku ni zvuka niti na jednom kanalu, a kada odaberem kanal javi mi ovu poruku: Cannot load Source Filter, error: 0x80040154 Class not registered Zna li netko u čemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Zatvori program i u instalacijskoj mapi pokreni regfilter.exe. Meni je pomoglo, a dobivao sam istu poruku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
probaj sa DScaleron.. jako dobar program a i mos namistati sta te god volja.... http://deinterlace.sourceforge.net/downloads.htm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|