|
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
DVD ili DivX (XviD)? U DVD formatu ne bi smio ne čitati dijakritičke znakove u titlovima kad je titl ugrađen u sam DVD film. Nabavi Convert X to DVD, ubaci unutra path do .avi, .mpg, .mkv ili koji već, s titlom kojem filename odgovara filmu i samo pokreni konverziju u DVD ( možeš i dodatno podesiti neke stvari u programu kao npr. dvd meniji, kvaliteta konverzije i sl. ali većina je već optimalno podešena po defaultu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Jesi pokušao namjestit jezik subtitla. Nađi ovo: na daljenskom HOME MENU->Initial settings->Language->Subtitle language->Other language->i onda nađi kod ''hr'' ili broj koda ''0818'' Ako neće ni to,stavi novi firmware: http://www.pioneerfaq.info/index.php?question=Firmwares |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja sam imao istih problema sa dv 470 Pioneerom. Imaš na netu modani firmware sprži na cd i ubaci. Uglavnom, problem je u firmwareu (kod divx filmova). Na pioneeroim stranicama kažu da je original novi firmware besplatan ali naš servis ti napalćuje 100 kn ugradnju. Na netu imaš i orginal i modani firmware (dodane nove sitnice) I da "ugradnja" - sprži cd, ubaciš u playe, on apsolutno sve napravi, samo nemoj ništa dirati 2min, i to je to! To košta 100 kn ili 200 nisam siguran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Hvala svima napravio sam kako je kolega veky rekao i sada je ok iako mi se čini da je srpski ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Bok svima, Ja doma imam Pioneer DV-575A i Pioneer DV-410 DVD & DivX/XviD player-e i nikada nisam imao problema sa nasim slovima u subtitlovima. Ono sto jesam napravio je da sam stavio custom FirmWare-ove (najbolji izvor je, kao sto je vec spomenuto, http://www.pioneerfaq.info/index.php site). Isto tako treba na novijim Pioneer DVD & DivX/XviD Player-ima postaviti ono sto je kolega "veki19" napisao! Za Pioneer DV-410 to je trebalo - za stari Pioneer DV-575A to nije trebalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Kod mene su dv-490 i dv-600av nabacio modani firmware imam nasa slova, veci font subtitla i mogu podesavati svjetlinu displeja (drzi se nula pritisnuta na daljinskom).
![]() |
#15 |
Premium
|
Joj da ![]() ![]() Koji firmware bi mi preporučili za DV-400V Tu sam našao nešto ali ima 2 file-a za skinut pa me zbunjuje http://www.pioneerfaq.info/english/d...tion=Firmwares (ovaj drugi file je nešto za jezike,"CP1250",neznam dali i to treba skidat...) scrolajte dolje do žute table
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
da ne otvaram temu, imam isti problem, LG-T551 i nemam na njemu nikako da odaberem hrvatski jezik za subtitlove tako da nemam hrvatskih znakova... tražio sam i nigdje nisam uspio naći firmware, ima li netko rješenje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|