|
![]() |
#1 |
apsolventus
Datum registracije: Oct 2008
|
Hgspot i "Raspoloživo u..."
zanima me ovo recimo da je neka matična/printer/glupost raspoloživa u iloku/vž/splitu, ali ne i u zg, da li je tu stvar moguće platiti u zg(utrine ili neki drugi) pa da to oni dopreme u zg internom dostavom(ili već nekako) ima netko iskustva?
![]() |
#2 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
apsolventus
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A i ta njihova dostupnost je dosta upitna. Jučer sam tražio neku ploču za frenda. Od 20 ploča koje sam kliknuo nijedne nije bilo u Rijeci unatoč 2 prodavaonice. K'o je ovo neka vuko**bina, a ne grad od 300.000 stanovnika.
![]() |
#7 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Njihova stanja su jako netocna , vec u par navrata sam dozivio da nesto sto pise da je dostupno u poslovnici Dubrava ili Mandi tamo naravno nema . A za dobavu sa druge lokacije su me otpilili par puta ako je ta lokacije negdje dalje . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Couh-bullshit-cough ![]() Citiraj:
Znam da viki nije nešto, ali je podatak iz popisa stanovništva 2001. Da smo u "metropoli svih `rvata" Kastav, Viškovo, Grobnik, Kostrena i Bakar bi se doživljavali kao "kvartovi" ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
Dobro dobro, bjezim, samo sam zakuhao standardne rasprave oko okolice ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
najjednostavnije ti je tu istu stvar naci negdje drugdje i kupiti ![]() naravno, ovo govorim iz nekoliko prekrasnih iskustava s doticnom trgovinom, no ako bas moras od njih onda najbolje jos prek neta uzet i da ti posalju postom odakle got imaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Evo jedno moje iskustvo: htio sam kupiti nešto za što je pisalo "raspoloživo". Odem u HGSpot Osijek i cura mi kaže: nemamo ovdje, ali ima u Zagrebu, pa ćemo naručiti. I čekam ja dan, dva, tri... nakon četiri dana (rekla je da dolazi prekosutra ili maksimalno za 3 dana) odem ja tamo, kad cura kaže: nije još stiglo, sutra će. Pa sutra, da bi mi naposljetku rekla (nakon 5 dana) nije stiglo, neće i ne možete to kupiti preko nas. Roba je još stajala kao "raspoloživa" po njihovom stanju na web-u. Toliko o HGŠrotu.
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Baš im gledam cijenik, neznam kako posluju i što prodaju ali gotovo 99% stvari nije raspoloživo. Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 28.01.2009. u 16:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
nisu baš bajni ja sam htio naručiti chieftec 550 w iz dubrovnika trebo stići za par dana,na kraju zvao i rekli da već nekom ugrađeno,da cjenik im je cjeli pod upitnicima čovjek se upita ako imaju išta na skaldištu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Samo da se nadovezem ... Relativno nedavno sam sastavlja konfiguraciju u HGspotu (st) pa sam pripazija da je sve raspolozivo... Sve ok. Covik kome sam to sastavija je otisa tamo... napravili mu predracun i igrom slucaja sam se zateka prije nego je isa uplatit pare. Naime, neke komponente ipak nisu bile dostupne pa su ih oni presutno zaminili drugima. Nazva sam ih i reka zasto nisu komponente koje smo trazili tu, pa su rekli da ih nije bilo i oni su stavili one koje najblize odgovaraju... carevi...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|