PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hgspot i "Raspoloživo u..." (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=136149)

Oranje 27.01.2009. 13:25

Hgspot i "Raspoloživo u..."

zanima me ovo

recimo da je neka matična/printer/glupost raspoloživa u iloku/vž/splitu, ali ne i u zg, da li je tu stvar moguće platiti u zg(utrine ili neki drugi) pa da to oni dopreme u zg internom dostavom(ili već nekako)

ima netko iskustva?

MIK 27.01.2009. 13:31

http://www.hgspot.hr/kontakt.aspx

Dottore 27.01.2009. 13:33

to trebaš pitati prodavača koju će kontaktirati da li postoji dopremljenost

Oranje 27.01.2009. 13:43

Citiraj:

Autor Dottore (Post 1261495)
to trebaš pitati prodavača koju će kontaktirati da li postoji dopremljenost

ma ja sam ih pitao telefonom i onda zg upućuje na poslovnicu, a poslovnica na zg
a opet, ni ja nisam iz zg pa da samo skočim do njih
zato pitam za iskustvo

BeroVK 27.01.2009. 13:44

Mogu ti dopremiti ako je roba u vrijednosti preko 500kn ;)

coconut 27.01.2009. 13:51

A i ta njihova dostupnost je dosta upitna. Jučer sam tražio neku ploču za frenda. Od 20 ploča koje sam kliknuo nijedne nije bilo u Rijeci unatoč 2 prodavaonice. K'o je ovo neka vuko**bina, a ne grad od 300.000 stanovnika.

Router 27.01.2009. 13:54

Njihova stanja su jako netocna , vec u par navrata sam dozivio da nesto sto pise da je dostupno u poslovnici Dubrava ili Mandi tamo naravno nema . A za dobavu sa druge lokacije su me otpilili par puta ako je ta lokacije negdje dalje .

borgy 27.01.2009. 14:26

Citiraj:

Autor coconut (Post 1261519)
Od 20 ploča koje sam kliknuo nijedne nije bilo u Rijeci unatoč 2 prodavaonice. K'o je ovo neka vuko**bina, a ne grad od 300.000 stanovnika.

Maksimalno ontopic: Rijeka nema ni 150000 stanovnika :)

Delta S4 27.01.2009. 14:41

Citiraj:

Autor borgy (Post 1261587)
Maksimalno ontopic: Rijeka nema ni 150000 stanovnika :)

Couh-bullshit-cough :)

Citiraj:

Rijeka je treći po veličini grad u Hrvatskoj i administrativno središte Primorsko-goranske županije. Grad Rijeka s okolicom (bivša općina Rijeka - Kastav, Viškovo, Grobnik, Kostrena, Bakar) ima preko 250.000 stanovnika.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Rijeka

Znam da viki nije nešto, ali je podatak iz popisa stanovništva 2001. Da smo u "metropoli svih `rvata" Kastav, Viškovo, Grobnik, Kostrena i Bakar bi se doživljavali kao "kvartovi" :fiju:

Citiraj:

Administrativna podjela grada
Grad Rijeka je administrativno podijeljen u mjesne odbore tj kvartove:

Banderovo, Belveder, Brajda-Dolac, Brašćine-Pulac, Bulevard, Centar-Sušak, Draga, Drenova, Gornja Vežica, Grbci, Kantrida, Krnjevo, Kozala, Krimeja, Luka, Mlaka, Marčeljeva Draga, Orehovica, Pašac, Pećine, Pehlin, Potok, Podmurvice, Podvežica, Rešetari, Rujevica, Srdoči, Svilno, Sveti Kuzam, Sveti Nikola, Škurinje, Škurinjska Draga, Školjić, Trsat, Turnić, Vojak, Viškovo, Zamet

borgy 27.01.2009. 14:49

Dobro dobro, bjezim, samo sam zakuhao standardne rasprave oko okolice :)

bluefluid 27.01.2009. 15:56

najjednostavnije ti je tu istu stvar naci negdje drugdje i kupiti :)
naravno, ovo govorim iz nekoliko prekrasnih iskustava s doticnom trgovinom, no ako bas moras od njih onda najbolje jos prek neta uzet i da ti posalju postom odakle got imaju

sick_boy 28.01.2009. 11:30

Evo jedno moje iskustvo: htio sam kupiti nešto za što je pisalo "raspoloživo". Odem u HGSpot Osijek i cura mi kaže: nemamo ovdje, ali ima u Zagrebu, pa ćemo naručiti. I čekam ja dan, dva, tri... nakon četiri dana (rekla je da dolazi prekosutra ili maksimalno za 3 dana) odem ja tamo, kad cura kaže: nije još stiglo, sutra će. Pa sutra, da bi mi naposljetku rekla (nakon 5 dana) nije stiglo, neće i ne možete to kupiti preko nas. Roba je još stajala kao "raspoloživa" po njihovom stanju na web-u.

Toliko o HGŠrotu.

Bravo 28.01.2009. 11:35

Baš im gledam cijenik, neznam kako posluju i što prodaju ali gotovo 99% stvari nije raspoloživo.

demetrius 28.01.2009. 11:38

nisu baš bajni ja sam htio naručiti chieftec 550 w iz dubrovnika trebo stići za par dana,na kraju zvao i rekli da već nekom ugrađeno,da cjenik im je cjeli pod upitnicima čovjek se upita ako imaju išta na skaldištu.

sick_boy 28.01.2009. 12:00

A i ono što imaju nije baš sigurno da možeš i kupiti (vidi moj slučaj).

Antonic 28.01.2009. 12:09

Samo da se nadovezem ...

Relativno nedavno sam sastavlja konfiguraciju u HGspotu (st) pa sam pripazija da je sve raspolozivo...

Sve ok. Covik kome sam to sastavija je otisa tamo... napravili mu predracun i igrom slucaja sam se zateka prije nego je isa uplatit pare. Naime, neke komponente ipak nisu bile dostupne pa su ih oni presutno zaminili drugima. Nazva sam ih i reka zasto nisu komponente koje smo trazili tu, pa su rekli da ih nije bilo i oni su stavili one koje najblize odgovaraju... carevi...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:11.