|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Prasina na grafulji??HELP
Kako ocistiti ili bolje receno s CIME?? Bed je da moja graficka ima 2 mala venta aktivna i neku vrstu zastite iznad njih ali su puuuniiii prasine i ful su tanki i osjetljivi.Ima li netko koji savjet,jer se bojim da se ne zapali jedan dan ![]() pozdrav
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Odi na benzisku i s komprimiranim zrakom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
imas i to u prodavaonicama racunala...kompresirani zrak u boci ![]() sta sve danas postoji hehe...a mos i vd-om oprat ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ja to fino opajam kistom za akvarel od svinjske dlake jer nema statičkog elektriciteta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ne znam bas za komprimirani zrak,iskreno mene covjeka od 190cm i 80kg malo je strah ![]() Vjerovatno cu ono sta kaze roller uzeti taj kist od svinjske dlake ili jos bolje rendula mi kaze malo po malo s stapicima za usi! Hvala jos jedanput svima,toru,rolerru i mcfish.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Čuj, moj usisavač ti ima i drugu stranu, tj sako cijev spojim iza onda ispuhuje, ne usisava i tako lijepo ispšuem svu prašinu iz kopova, lakše ju je ispuhat nego usisat ... a ove sitne stvai lijepo kistom laganini sim tam i to je to ... dust free ...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Jedan OT,ali... Koliko,ako uopće bi smetalo protoku zraka kada bi stavio na(zanima me i gdje bi ga bilo bolje staviti-na zadnju stranu venta ili prednju-odakle vuče) vent filter za nape? Prašine nebi bilo, ali me zanima koliko bi se smanjila učinkovitost venta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo ja ne ucim pa se sada zezam s kompom i ocistih ja graficku i to sa STAPICIMA ZA USI,potrosio sam oko 30 komada jer je ja nisam cistio nikada a imam je 1godinu vec cudim se kako se nije zapalila:confused: No nema veze sad ce valjda raditi bolje naravno ako sam sve tocno slozio. SAVJET: Ne bit ljen i ocistit to sa stapicima za usi.Po meni najbolja metoda.Ako grijesim ispravite me.
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() Još jedan razlog da žene ipak vrijede više od računala ![]() Ako ti je cura opaljena ko moja, pa nosi na minjak fluorescento narančaste hulahopke...zakon...paše uz ventove i neonke:burn: A ako si još uvijek mamin sinek, iliti senza una donna, mamina čipka ti ne gine...:clap: Zadnje izmijenjeno od: Roller. 08.11.2004. u 13:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
@ Roller Probat ću to, samo se kani zajebancije ... ![]() |
![]() |
![]() |
|