![]() |
Prasina na grafulji??HELP
Kako ocistiti ili bolje receno s CIME??
Bed je da moja graficka ima 2 mala venta aktivna i neku vrstu zastite iznad njih ali su puuuniiii prasine i ful su tanki i osjetljivi.Ima li netko koji savjet,jer se bojim da se ne zapali jedan dan :) Dakle,kako? s cim? pozdrav |
Odi na benzisku i s komprimiranim zrakom.
|
imas i to u prodavaonicama racunala...kompresirani zrak u boci:D
sta sve danas postoji hehe...a mos i vd-om oprat;) al prvo skini cijeli dio...jer ak smocis komponente...hehe:D vd niej zapaljiv;) |
Ja to fino opajam kistom za akvarel od svinjske dlake jer nema statičkog elektriciteta:D
|
Ne znam bas za komprimirani zrak,iskreno mene covjeka od 190cm i 80kg malo je strah :beer: da ne zeznem nesto
Vjerovatno cu ono sta kaze roller uzeti taj kist od svinjske dlake ili jos bolje rendula mi kaze malo po malo s stapicima za usi! Hvala jos jedanput svima,toru,rolerru i mcfish. |
Čuj, moj usisavač ti ima i drugu stranu, tj sako cijev spojim iza onda ispuhuje, ne usisava i tako lijepo ispšuem svu prašinu iz kopova, lakše ju je ispuhat nego usisat ... a ove sitne stvai lijepo kistom laganini sim tam i to je to ... dust free ...
|
Jedan OT,ali...
Koliko,ako uopće bi smetalo protoku zraka kada bi stavio na(zanima me i gdje bi ga bilo bolje staviti-na zadnju stranu venta ili prednju-odakle vuče) vent filter za nape? Prašine nebi bilo, ali me zanima koliko bi se smanjila učinkovitost venta? |
Evo ja ne ucim pa se sada zezam s kompom i ocistih ja graficku i to sa STAPICIMA ZA USI,potrosio sam oko 30 komada jer je ja nisam cistio nikada a imam je 1godinu vec cudim se kako se nije zapalila:confused: No nema veze sad ce valjda raditi bolje naravno ako sam sve tocno slozio.
SAVJET: Ne bit ljen i ocistit to sa stapicima za usi.Po meni najbolja metoda.Ako grijesim ispravite me. |
Citiraj:
Još jedan razlog da žene ipak vrijede više od računala:beer: Ako ti je cura opaljena ko moja, pa nosi na minjak fluorescento narančaste hulahopke...zakon...paše uz ventove i neonke:burn: A ako si još uvijek mamin sinek, iliti senza una donna, mamina čipka ti ne gine...:clap: |
@ Roller
Probat ću to, samo se kani zajebancije ... :rambo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:17. |