PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   NVIDIA (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Prasina na grafulji??HELP (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=14138)

GLUPAN 07.11.2004. 13:55

Prasina na grafulji??HELP

Kako ocistiti ili bolje receno s CIME??
Bed je da moja graficka ima 2 mala venta aktivna i neku vrstu zastite iznad njih ali su puuuniiii prasine i ful su tanki i osjetljivi.Ima li netko koji savjet,jer se bojim da se ne zapali jedan dan :) Dakle,kako? s cim?

pozdrav

tor 07.11.2004. 14:59

Odi na benzisku i s komprimiranim zrakom.

mc_fish 07.11.2004. 17:38

imas i to u prodavaonicama racunala...kompresirani zrak u boci:D
sta sve danas postoji hehe...a mos i vd-om oprat;) al prvo skini cijeli dio...jer ak smocis komponente...hehe:D vd niej zapaljiv;)

Roller 07.11.2004. 17:56

Ja to fino opajam kistom za akvarel od svinjske dlake jer nema statičkog elektriciteta:D

GLUPAN 07.11.2004. 20:48

Ne znam bas za komprimirani zrak,iskreno mene covjeka od 190cm i 80kg malo je strah :beer: da ne zeznem nesto

Vjerovatno cu ono sta kaze roller uzeti taj kist od svinjske dlake ili jos bolje rendula mi kaze malo po malo s stapicima za usi!

Hvala jos jedanput svima,toru,rolerru i mcfish.

Black Dragon 08.11.2004. 00:00

Čuj, moj usisavač ti ima i drugu stranu, tj sako cijev spojim iza onda ispuhuje, ne usisava i tako lijepo ispšuem svu prašinu iz kopova, lakše ju je ispuhat nego usisat ... a ove sitne stvai lijepo kistom laganini sim tam i to je to ... dust free ...

tihomir 08.11.2004. 11:01

Jedan OT,ali...

Koliko,ako uopće bi smetalo protoku zraka kada bi stavio na(zanima me i gdje bi ga bilo bolje staviti-na zadnju stranu venta ili prednju-odakle vuče) vent filter za nape?

Prašine nebi bilo, ali me zanima koliko bi se smanjila učinkovitost venta?

GLUPAN 08.11.2004. 12:05

Evo ja ne ucim pa se sada zezam s kompom i ocistih ja graficku i to sa STAPICIMA ZA USI,potrosio sam oko 30 komada jer je ja nisam cistio nikada a imam je 1godinu vec cudim se kako se nije zapalila:confused: No nema veze sad ce valjda raditi bolje naravno ako sam sve tocno slozio.

SAVJET: Ne bit ljen i ocistit to sa stapicima za usi.Po meni najbolja metoda.Ako grijesim ispravite me.

Roller 08.11.2004. 12:54

Citiraj:

Originally posted by tihomir
Jedan OT,ali...

Koliko,ako uopće bi smetalo protoku zraka kada bi stavio na(zanima me i gdje bi ga bilo bolje staviti-na zadnju stranu venta ili prednju-odakle vuče) vent filter za nape?

Prašine nebi bilo, ali me zanima koliko bi se smanjila učinkovitost venta?

Heh, moj frend je navukao preko usisnih ventova najlonske čarape...pa ako imaš curu, eto, možeš i dio nje ugradit u to računalo, osim što je ugrađeno 90% tvog vremena:D
Još jedan razlog da žene ipak vrijede više od računala:beer:
Ako ti je cura opaljena ko moja, pa nosi na minjak fluorescento narančaste hulahopke...zakon...paše uz ventove i neonke:burn:

A ako si još uvijek mamin sinek, iliti senza una donna, mamina čipka ti ne gine...:clap:

tihomir 09.11.2004. 10:02

@ Roller

Probat ću to, samo se kani zajebancije ...
:rambo:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:17.