|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Lord of The Rings Conquest
Evo igra je izasla danas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja baš završio trening i krenuo prvu misiju al neda mi se dalje. Nije loše, ali može to puno bolje. Mage je dosta loš, warrior je nenadjebiv
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Presao igru,igra mi se svida,pogotovo bitke,ne zna se tko koga bije.A pogotovo mi se dopada Instant action,posto smo ja i sniperwolf povezani u lanu,trebalo bi bit super. Mape su mi odlice,a ni grafika nije losa,a posto sam ljubitelj i filmova i igrica LOTR-a,trudim se bit objektivan i ne nahvalit previse. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sa dobrima sam ju prošao jako brzo makar sam na najlakšoj težini umro dosta puta (ne volim baš takve igre), sad igram sa zločestima, i isto me muči ![]() Ali mi se igra sviđa, i jaaaako je kratka.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
ma imam i tu verziju tog zlog filea ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ne znam sto ste vi igrali da vam nije lose. Nas 6 se preko lana skupilo i nakon cca pola sata smo zakljucili jednoglasno da vece sranje u zivotu nismo igrali. E sad, ajde recimo da ja nisam normalan. Lako moguce ![]() Ali da bas nitko u ekipi nije bio normalan...ne samo to, nego da smo munjeni na isti nacin pa da niti jednom nije valjalo...cisto sumljam. Bit ce prije da je na vas djelovala ova zimska dosada i nedostatak novih naslova pa vam sve dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
to bi trebalo biti kao nastavak Return of the King-a? Jel probal ko igrat na gamepad? EDIT: probal i ja i nije baš nekaj, grafika i nije bas napredovala od ROTK-a, gameplay tak tak... Da nemam pametnijeg posla bi ju igral, ovak uninstal... Zadnje izmijenjeno od: Problem. 22.01.2009. u 18:00. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|