![]() |
Lord of The Rings Conquest
Evo igra je izasla danas:D Naime ja sam zapeo na trecem nivou odma na pocetku, treba proc kroz vrata ja nemogu uopce proc a otvorena vrata,kao neki nevidljivi zid, izgleda kao neki bug pa ako neko zna kako preci to nek napise THX
|
Ja baš završio trening i krenuo prvu misiju al neda mi se dalje.
Nije loše, ali može to puno bolje. Mage je dosta loš, warrior je nenadjebiv |
takodjer zapeo na nevidljivim vratima :S
|
Presao igru,igra mi se svida,pogotovo bitke,ne zna se tko koga bije.A pogotovo mi se dopada Instant action,posto smo ja i sniperwolf povezani u lanu,trebalo bi bit super. Mape su mi odlice,a ni grafika nije losa,a posto sam ljubitelj i filmova i igrica LOTR-a,trudim se bit objektivan i ne nahvalit previse.:lol2:
|
I ja sam presao igru i meni je full dobra, jeli tko probao preko hamachija?
|
Sa dobrima sam ju prošao jako brzo makar sam na najlakšoj težini umro dosta puta (ne volim baš takve igre), sad igram sa zločestima, i isto me muči :)
Ali mi se igra sviđa, i jaaaako je kratka. |
Igra je sasvim dobra iako me ubija igranje sa zlima:(
|
mene i dalje hebe onaj nevidljivi zid u mines of moria :D ima ko kakvo rjesenje ??
|
Druga verzija onog zlog filea :D
|
ma imam i tu verziju tog zlog filea :D ali ne funkcionise .... jedino sta nisam probao je reinstal a za to pa bas nemam volje :D
|
ne znam sto ste vi igrali da vam nije lose. Nas 6 se preko lana skupilo i nakon cca pola sata smo zakljucili jednoglasno da vece sranje u zivotu nismo igrali.
E sad, ajde recimo da ja nisam normalan. Lako moguce :D Ali da bas nitko u ekipi nije bio normalan...ne samo to, nego da smo munjeni na isti nacin pa da niti jednom nije valjalo...cisto sumljam. Bit ce prije da je na vas djelovala ova zimska dosada i nedostatak novih naslova pa vam sve dobro :) |
@greg pa najvjerojatnije je to da nije bilo naslova za igranje pa nam je onda i ovo bilo dobro:D cim je izasao mirrors edge preselio sam dupe na njega:)
|
kazen ti da igra nije nesto . ono kad sa jednim obicnim magom mozes koknit saurona bez da umres onda ono....
a od novih naslova uvik se nade starcraft za bacit :D |
Meni je bila dobra dok je trajala. :D
Samo sam malo zapeo kad treba cuvat Froda ali ostalo je smjesno lako. Multiplayer mi je puno bolji. |
to bi trebalo biti kao nastavak Return of the King-a?
Jel probal ko igrat na gamepad? EDIT: probal i ja i nije baš nekaj, grafika i nije bas napredovala od ROTK-a, gameplay tak tak... Da nemam pametnijeg posla bi ju igral, ovak uninstal... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:27. |