|
![]() |
#1 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
.bin
S čime otvoriti taj file, a znam da se radi o video formatu. Probao sam sa mijenjanjem ekstenzija u .avi, .mpg i sl. ali ne pomaže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: .bin
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Resistance is futile
|
Ali jedan file ima 793Mb a drugi 802Mb, kak da to stavim na CD od 700Mb i pogledam? Valjda pretpostavljaš o čemu se radi. Frend mi je napunio ladicu, i ponadao sam se več jednom novom naslovu, ali ni on ni ja ne znamo s čime to otvoriti i "pogledati". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
imas nekoliko opcija ili rijesenja ili cega vec ovisi kako uzmes ![]() 1. moze biti daje to onaj najveci image sa cijelom TOC tabelom (ak se to tak zove) i sektorima zapisan pa je onda i image daleko veci. 2. moze iti da je fil koji je sniman na nestandardne cd koji se uvei od 80 min jel ima na trzistu cd-a na koje mozes snimiti 100min. 3. i zadnja mozda najelegantnija, ljepo pokrenes nero ImageDrive ili u alcohol 120 image drive i pogledas kaj je u tom fileu da ga niti ne snimas na cd ![]()
![]() |
#5 |
Resistance is futile
|
Jedino ovo pod 3 mi se sviđa, ali baš sam probao u Alcohol 120 i ko prvo, ne prepozna taj file ko image, ali kad ga ipak ubacim pod "razno" onda mi dozvoli da ga donekle pregledam. Tamo se nalazi video file sa .mpg ekstenzijom, ali ga opet nije moguće sa ničime pokrenuti (Winamp, BSplayer, WMP, ...). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ja koristin "DAEMON Tools"virtualni cd-dvd za to ti je potraban samo .bin a za snimit taj bin na cd ti treba .cue fajl istog naziva ka sta je .bin
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
BTW to tije image od cd-a. kad napravis image dobijes bin i cue fajlove
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
da li pokrene player kad ti dva puta kliknes na mpg file ako je onda nemas codec za te fileove
![]() |
![]() |
#9 |
Resistance is futile
|
Probao sam i sa tim Deamon tools-om, ali ista stvar. To je image, i on ga otvori i ponudi mi da taj video gledam u WMP (onaj auto play), a nakon toga izbaci grešku, neki krivi format i sl. Do sada nije bilo niti jednog filma kojeg nisam mogao gledati, do pojave tih imagea. Mrzim kada netko ne može uložiti pola min truda u nešto, nego "mi" onda moramo gubiti živce radi njegove lijenosti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Najvjerovatnije imas image VCD-a ili SVCD-a. Mountaj Daemonom ili sprzi pa otvori PowerDVDom ili Media Player Classicom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||||||||||||
Premium
|
aj mi posalji svoj mail na PM pa cu ti poslat codec koji bi ti moga rijesit problem
![]() |
![]() |
#12 |
Resistance is futile
|
Problem je konačno riješen!!! Nakon instalacije Deamon toolsa i Power DVDa konačno si mogu pogledati filmiće u miru Božjemu, ali pas mat*r onom tko je to tako zapakirao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|