|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() Molim Vas pomozite prilikom svake instalacije bilo kojeg programa javlja mi se ![]() ![]() Error message: "Error 1335. The cabinet file 'Data.Cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this package". Ako ste imali iskustva sa ovim stvarima molim Vas za pomoć. Hvala. EDIT: Error message: "Error 1335. The cabinet file 'Data.Cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this package". Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 25.03.2008. u 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Eto što kaže Microsoft: http://support.microsoft.com/kb/314810
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gamer
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
molim pomoc!!! Imam isti problem kad idem instalirat igre pojavi mi se error 1335,isto ko i u prvom postu,jel neko zna koji je razlog tomu,hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
rijesio sam problem. click start click run upisite msconfig>ok boot.ini>advanced options>tamo di pise maxim upisati 512 ako nakon toga nece instalirat upisati 256 i problem barem u mojem slucaju rijesen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Imam dva modula ,jedan od 256 i drugi od 1gb i pokušao sam oduzimat module,prvo sam oduzeo 1gb i isto a nakon tog probao sam isto s drugim i ništa ,sve po starom. No kad se u bootini promjeni na MAXMEM na 512 funkcionira ali opet djelomično ,jer se tako instaliran program neće pokrenut. Jel došao tko do kakvog konkretnog zaključka ? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|