![]() |
Molim Vas pomozite
prilikom svake instalacije bilo kojeg programa javlja mi se :Machineg:ERROR 1335,a kada pritisnem na ignore javi se :Machineg: ERROR 2350. Error message: "Error 1335. The cabinet file 'Data.Cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this package". Ako ste imali iskustva sa ovim stvarima molim Vas za pomoć. Hvala. EDIT: Error message: "Error 1335. The cabinet file 'Data.Cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this package". |
Eto što kaže Microsoft:
http://support.microsoft.com/kb/314810 |
To sam pokušavao ali uvijek isto.
Danas sam čak otišao kupiti novi hard jer sam mislio da je u njemu problem ali očito je da nije. |
Probaj moze li ti pomoci ovo ovdje
|
Citiraj:
|
Dali je moguće da mi je memorija neispravna ?
|
Citiraj:
|
molim pomoc!!!
Imam isti problem kad idem instalirat igre pojavi mi se error 1335,isto ko i u prvom postu,jel neko zna koji je razlog tomu,hvala! |
rijesio sam problem.
click start click run upisite msconfig>ok boot.ini>advanced options>tamo di pise maxim upisati 512 ako nakon toga nece instalirat upisati 256 i problem barem u mojem slucaju rijesen! |
Citiraj:
Imam dva modula ,jedan od 256 i drugi od 1gb i pokušao sam oduzimat module,prvo sam oduzeo 1gb i isto a nakon tog probao sam isto s drugim i ništa ,sve po starom. No kad se u bootini promjeni na MAXMEM na 512 funkcionira ali opet djelomično ,jer se tako instaliran program neće pokrenut. Jel došao tko do kakvog konkretnog zaključka ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:32. |