|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Graficka - upit za HDMI
Pozdrav, Dakle htio bi si spojit TV i graficku sa HDMI kablom, sad me zanima neka dobra graficka do 1000 kn da ima HDMI izlaz da mogu odma i zvuk dobiti da nemoram vuci preko zvucne kartice posebno. Sta preporucate na tu temu? Naravno bluray da s emoze gledati td ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gjuro. 07.01.2009. u 09:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kakav TV? Ako je lcd ili plazma, vjerojatno ima HDMI, pa bi bolje bilo uzeti grafu sa HDMI i spojiti na HDMI TV-a.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Oprostite krivo sam se izrazio ![]() Mislio sam na HDMI ![]() Znaci koju graficku sa HDMI izlazom da je ok ![]() ![]() Jel DVI ne prenosi ![]() LCD je philips 9703D serija ako se ne varam, 120 cm velicine |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
Citiraj:
ATi 4xxx serija uz koju se u vecini modela dobije DVI u HDMI adapter koji prenosi i sliku i zvuk! |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
AFAIK samo Ati ima u sebi ugrađenu (bar je tako bilo ranije možda više nije) "zvučnu", nvidia se kopčala na onboard/dodatnu zvučnu preko nekog kablića (samo je provodila zvuk preko HDMIa umjesto da ide odvojeno) tako da IMHO Ati serije 4xxx FTW...
![]() |
#6 |
Premium
|
http://tinyurl.com/7bbb26 Evo ja mislim ako je slika identicna da ovaj HDMI izlaz gore u kutu ... zadnji konektor Takvo nesto m itreba, i to odma prenosi i zvuk ... jelda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Mrak onda ![]() Kako vi to handlate? Il ste svi uzeli blueray player ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|