![]() |
Graficka - upit za HDMI
Pozdrav,
Dakle htio bi si spojit TV i graficku sa HDMI kablom, sad me zanima neka dobra graficka do 1000 kn da ima HDMI izlaz da mogu odma i zvuk dobiti da nemoram vuci preko zvucne kartice posebno. Sta preporucate na tu temu? Naravno bluray da s emoze gledati td :) :goood: |
Kakav TV? Ako je lcd ili plazma, vjerojatno ima HDMI, pa bi bolje bilo uzeti grafu sa HDMI i spojiti na HDMI TV-a.
|
Oprostite krivo sam se izrazio :)
Mislio sam na HDMI :) Znaci koju graficku sa HDMI izlazom da je ok :) da mi prenosi zvuk :) Jel DVI ne prenosi :p pobrkao sam pojmove LCD je philips 9703D serija ako se ne varam, 120 cm velicine |
Citiraj:
ATi 4xxx serija uz koju se u vecini modela dobije DVI u HDMI adapter koji prenosi i sliku i zvuk! |
AFAIK samo Ati ima u sebi ugrađenu (bar je tako bilo ranije možda više nije) "zvučnu", nvidia se kopčala na onboard/dodatnu zvučnu preko nekog kablića (samo je provodila zvuk preko HDMIa umjesto da ide odvojeno) tako da IMHO Ati serije 4xxx FTW...
|
http://tinyurl.com/7bbb26
Evo ja mislim ako je slika identicna da ovaj HDMI izlaz gore u kutu ... zadnji konektor Takvo nesto m itreba, i to odma prenosi i zvuk ... jelda? |
Tako je...
|
Mrak onda :)
Kako vi to handlate? Il ste svi uzeli blueray player :) :) |
Uopće ne gledam br tako da me to nimalo ne dira... :D
|
Citiraj:
:goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:13. |