|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Pomoć oko matične
imam stari pc Intel Celeron 2.2 GH koji ima integriranu grafičku na ploči i ona je postala loša. I sad me zanima da li mogu iz drugog pc-a koji ima grafičku koja ide u pci slot ubaciti i da preko nje sve ide. Ako može što trebam napraviti ,već sam pokušavao ali nisam znao što treba još odraditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Možeš, samo moraš (ako se dobro sjećam) otići u bios i tamo pronaći opciju za isključivanje te grafičke na ploči i onda umetneš novu i spajaš na nju monitor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Uglavnom ne moras nista u BIOS-u dirat. Ploca ce sama skuzit da si stavio novu grafu i nju staviti kao primarnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Lijepo ti je čovjek rekao da ne trebaš ništa podešavati jer će je ploča sama staviti za primarnu. Hoće li raditi na XP-u? A o kojoj grafi govorimo? Ne vidim razloga da ne bi radila. Ali...nema li ta ploča i agp utor? Lakše ćeš naći polovnu agp grafu nego pci.
![]() |
#6 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
To je iz starog komp. a neznam ti ja koja je ,ali taj stari je radio preko nje,a kad je ja ubacim u ovaj neradi treba li isključiti ovu koja je na ploči. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vidi se da si mlad. S3 Savage je dolazila u PCI obliku.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Da, jos kod kuce imam jednu ispravnu Savage PCI s 1MB. ![]() @Damir12 Jesi li probao tu drugu grafu? Nemoj spamat bezveze ako jos nisi probao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|