|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Pomozite oko umrežavanja QUAKE 3 u LAN!
Spojio sam PC i laptop, doijelio ipeove 192.168.1.88 i 87 . Kompjuteri su spojeni crossoverom. Nema nikakve limitted oznake na konekciji sve izgleda ok. Pingao sam sa laptopa PC (88) i ok , ali obrnuto ne ide , na PC piše "request time out. E sad jezam li umrežen? QUAKE 3 : kreiram ili na pc ili laptopu igru pod "local" u quake-u i kad je potražujem sa drugim komp nema je . Please pomozite! Dog su komp spojenu kabelom nemam bežičnog interneta (valjda je to normalno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Zao mi je nemogu ti detaljnije pomoci, ali meni igre nikad nisu radile kako treba dok su kompovi bili spojeni direktno 1. u 2. i kad upisujes manualno IPove jos bude gore. Ljepo kupiš si ok ruter, podesiš ga i on ti sam to sređuje. Najjednostavnije i najsigurnija varijanta ti je s ruterom. ovako preko windowsa ne radi DHCP a on ti odlicno dodje u LANu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
A je li mogu creirati server pa igrati preko intereneta. kako da se pronađem sa drugim komp ? laptop i pc imaju istu ip adreasu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
iskoristio bih ovu priliku da ne otvaram novi post..nadam se da mi necete zamjerit. Kupio sam wireless router i nisam stavio zastitu na njega netko od susjeda mi je upao i stavio sifru pa sam stoga resetirao router kako bi maknuo sifru njegovu i sad nista konektiram se na net preko wirelessa ali nemogu otovriti nijednu stranicu. to je jedan problem a drugi za spojit PC i laptop preko wirelessa tj. da se prepoznavaju kao sto ti zelis sa quakeom napravit. oba su kompa na istom workstationu dalje neznam hvala ![]()
![]() |
#10 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Hard reset routera ti vraća sve postavke na tvorničke, tako da ti briše i username/password, kao i ISP-ove postavke za spajanje na net. Spoji se na router i ponovno upiši ručno te postavke. Ako neznaš točno koje su to postavke nazovi korisničku podršku svojega ISP-a... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
|
Citiraj:
nesto sam cackao i sad mi na wireless mrezi stoji znak za limited or no conectivity. sta da radim?
![]() |
![]() |
#12 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Nego jesu računala u istom workgroupu? Si postavio fiksni IP? Imaš neki firewall u pozadini? Je u routeru uključen firewall / blokirani portovi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
|