|
![]() |
#1 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() Jedan od najiskeivanih filomva 2009. god. svakako je nastavak "transformersa" sa podnaslovom " revenge of the fallen". Neko iscekuje da vidi preobarzaje novih robota,a neko preobrazaj megan foks. Igrica izlazi kad i film krajem juna tacan datum jos nije poznat.... u igrici mozemo birati izmedju autobotima(dobrim) i despektikonima(losim).... misije mozemo birati i raznolikost je velika,misije ce se raditi od kaira od sangaja.... takodje, mozemo birati razlicite modele(auto) koji svako ima svoje osobine i naouruzanje....Znam da i pored singleplayer bice i multiyplayer....jedino sto jos ne znam jesu koji su zahtevi za ovo igricu ali iskrneo jedva cekam da izadje........ ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
super,samo što ja ne znam, možda netko zna ijednu igru koja je rađen po filmu a da valja?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Troll
|
![]() |
#6 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Ridikove kronike su prenese u svijet igara i igra je pobrala dosta pohvala. Al kak u zadnje vreme to biva, mišljenja sam da i ova igra bude jedno 'grafički prekrasno sranje'.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
ako bude kao prvi dio------UZAS!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Da, u pravu si. Igram LotRO i oduševljen sam dataljima prenesenih iz filma, al dosta igrača i ljubitelja veli da ipak više vuče na izvorne Tolkienove knjige - ja ih nisam oš prečital pa ne bi komentiral u svoje ime. Za Transformerse nisam siguran jer nemaju neke čvrste oslonce da bi mogla briljirati. Možda i griješim.
![]() |
#10 |
Troll
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Cak je i spomenuti riddick dobar samo zato sto nema veze s filmovima. Mozda bi pravilu jedino mogli izbjeci neki od naslova sa star wars tematikom no to je vec pitanje ukusa ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|