![]() |
Transofermers: Revenge of the Fallen
Jedan od najiskeivanih filomva 2009. god. svakako je nastavak "transformersa" sa podnaslovom " revenge of the fallen". Neko iscekuje da vidi preobarzaje novih robota,a neko preobrazaj megan foks. Igrica izlazi kad i film krajem juna tacan datum jos nije poznat....
u igrici mozemo birati izmedju autobotima(dobrim) i despektikonima(losim).... misije mozemo birati i raznolikost je velika,misije ce se raditi od kaira od sangaja.... takodje, mozemo birati razlicite modele(auto) koji svako ima svoje osobine i naouruzanje....Znam da i pored singleplayer bice i multiyplayer....jedino sto jos ne znam jesu koji su zahtevi za ovo igricu ali iskrneo jedva cekam da izadje........:chears: |
super,samo što ja ne znam, možda netko zna ijednu igru koja je rađen po filmu a da valja??
|
Citiraj:
|
sjetio se koja valja alien vs predator,tj u ovom slučaju je film rađen po igri,ne nisam u pravu.
|
prešel sam prvi dio Transformesa, i obično sranje je, dok je film po običaju dobar
|
Ridikove kronike su prenese u svijet igara i igra je pobrala dosta pohvala.
Al kak u zadnje vreme to biva, mišljenja sam da i ova igra bude jedno 'grafički prekrasno sranje'. |
Citiraj:
|
ako bude kao prvi dio------UZAS!!!!
|
Citiraj:
Za Transformerse nisam siguran jer nemaju neke čvrste oslonce da bi mogla briljirati. Možda i griješim. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Cak je i spomenuti riddick dobar samo zato sto nema veze s filmovima. Mozda bi pravilu jedino mogli izbjeci neki od naslova sa star wars tematikom no to je vec pitanje ukusa :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:45. |