|
![]() |
#1 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Sef iz Peveca
Pozdrav svima, prije izvjesnog vremena, ovdje sam postao smijuriju od "manuala" koji je dosao sa sefom iz Peveca. Radilo se o tome da je manual bio lose otiskan pa su se samo na nekim dijelovima istog uputstva *nazirala*. Anyhow, taj thread vise nemogu naci a ako me pamcenje dobro sluzi, netko je bio dovoljno dobar i poslao mi skenirane upute za taj sef. Pa ako isti dobronamjernik jos uvijek zna o cemu pricam ili netko ima "Digitalni sef" iz Peveca, biljezim se sa stovanjem. ![]() Edit: Rijeseno! Lifo, care! ![]() Evo i tih crnih uputstava, ako jos nekome budu ustrebala: Code:
1. OTVARANJE SEFA a) Unesite novi kod (originalni od proizvodjaca je 1 5 9) b) Pritisnite "A" ili "B". Kad se upali zeleno svjetlo znaci da se sef moze otvoriti, okrenite gumb na poziciju otvoreno u vremenu od 5 s od paljenja zelenog svjetla. c) Sa svakim pritiskom broja, zuto svjetlo ce se upaliti i cuti ce se zvuk tipke sto znaci da sef potvrdjuje unos tog broja. Ako zvuk tipke ne prestane zvoniti i ako se zuto svjetlo ugasi kada su A ili B pritisnuti znaci da je unesen pogresan kod, Ako se pogresan kod unese 3 puta za redom sef nece prihvatiti nikakav unos u vremenu od 20 s. Ako se krivi kod po drugi put po tri puta za redom krivo unese, sljedeci unos se moze napraviti tek za 5 minuta. 2. ZAKLJUCAVANJE SEFA a) Zatvoriti vrata sefa kada okrecete gumb. 3. NANOVO POSTAVLJANJE I PROMJENA KODA KORISNIKA a) Kada su vrata sefa otvorena pronadjite crveni gumb s unutrasnje strane poklopca na rubu vrata. Pritisnite i drzite crveni gumb prema dolje. Upaliti ce se zuto svjetlo. Unesite svoj zeljeni kod u vremenu od 30 s (3-8 znamenki), tada pritisnite "A" ili "B" da zavrsite i spremite. b) Ako zuto svjetlo ne prestane svijetliti/zvoniti znaci da sef nije prihvatio vas kod. Molimo ponovite postupak. 4. KAKO KORISTITI VAS MASTER KLJUC a) Ako ste zaboravili vas kod trebat cete vas MASTER kljuc. b) Maknite poklopac MASTER kljuca uz gumb sefa. c) Stavite kljuc i okrenite ga lijevo. Tada okrenite gumb sefa i vrata ce se otvoriti. 5. MIJENJANJE BATERIJE a) Ako su i crveno i zeleno upaljeno znaci da morate promijeniti baterije. Kutiju za baterije mozete naci na vratima s unutrasnje strane sefa. Sef zahtjeva 4xAA baterije. b) Nakon sto ste promijenili baterije, slijedite proces unosenja koda sa OTVORENIM VRATIMA da bi se uvjerili da je baterija dobro stavljena u kutiju za bateriju.
Programer Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest. Zadnje izmijenjeno od: Bubba. 16.12.2008. u 00:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
hebeš ti svu fiziku, matematiku i informatiku u toj tvojoj ludoj glavi kad te pevecov manual porazi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
E bas mi trebaju upute, ja sam svoje zagubio. Mada smatram da je sigurnije drzati stvari u ormaru nego u tim sefovima. Mene moj sef nes hebe u zadnje vrijeme, baterije mu netraju ni mjesec dana. Kao da ih crpi non-stop.
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
mozda ti netko tipka po njemu dok te nema, u nadi da ce pogoditi kombinaciju pa to cucla bateriju... a ako nema nikog drugog doma da tipka po njemu, cemu onda kupnja sefa? jer ako ti netko provali u kuću, onda zna posao, pa mu ni taj 'kvazi' sef nije neka prepreka...
![]() |
#5 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Sef?za sta?zlatninu?pa nis cigić jadan onaj ko meni provali , ne zato sto ce ga ubit munja ili rotvajler , nego sto ce se pomucit sve raskopa u stanu mozda 20 kuna kesa (ako,brojim i zalutale kovanice ispod frizidera) a od nakita mu imam stapice za usi , nek si ih nabije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam vidio bubbin sef i znam sto drzi u njemu ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Imam Zbrojevku (pistolj) pa ono, da djeca ne prckaju po njemu ... osnovna namjena !
![]() |
![]() |
#9 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |