![]() |
Sef iz Peveca
Pozdrav svima,
prije izvjesnog vremena, ovdje sam postao smijuriju od "manuala" koji je dosao sa sefom iz Peveca. Radilo se o tome da je manual bio lose otiskan pa su se samo na nekim dijelovima istog uputstva *nazirala*. Anyhow, taj thread vise nemogu naci a ako me pamcenje dobro sluzi, netko je bio dovoljno dobar i poslao mi skenirane upute za taj sef. Pa ako isti dobronamjernik jos uvijek zna o cemu pricam ili netko ima "Digitalni sef" iz Peveca, biljezim se sa stovanjem. :) Edit: Rijeseno! Lifo, care! :respekt: Evo i tih crnih uputstava, ako jos nekome budu ustrebala: Code:
1. OTVARANJE SEFA |
hebeš ti svu fiziku, matematiku i informatiku u toj tvojoj ludoj glavi kad te pevecov manual porazi :D :D :D
|
E bas mi trebaju upute, ja sam svoje zagubio.
Mada smatram da je sigurnije drzati stvari u ormaru nego u tim sefovima. Mene moj sef nes hebe u zadnje vrijeme, baterije mu netraju ni mjesec dana. Kao da ih crpi non-stop. |
mozda ti netko tipka po njemu dok te nema, u nadi da ce pogoditi kombinaciju pa to cucla bateriju...
a ako nema nikog drugog doma da tipka po njemu, cemu onda kupnja sefa? jer ako ti netko provali u kuću, onda zna posao, pa mu ni taj 'kvazi' sef nije neka prepreka... |
Sef?za sta?zlatninu?pa nis cigić
jadan onaj ko meni provali , ne zato sto ce ga ubit munja ili rotvajler , nego sto ce se pomucit sve raskopa u stanu mozda 20 kuna kesa (ako,brojim i zalutale kovanice ispod frizidera) a od nakita mu imam stapice za usi , nek si ih nabije.. |
Ja imam sef al ne znam di je :D
|
Ja sam vidio bubbin sef i znam sto drzi u njemu !
|
Citiraj:
Imam Zbrojevku (pistolj) pa ono, da djeca ne prckaju po njemu ... osnovna namjena ! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:58. |