|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Spajanje D-link 684T i Siemens SE555
Postovanje i pozdrav svima.Da ukratko probam objasniti u cemu je problem.D-link je spojen preko kabela na komp.Na taj isti ruter je spojena i vanjska antena zbog toga jer prijatelj ima takodjer antenu na svom balkonu (300 m zracne linije-opticka vidljivost odlicna).Posto je on tu svoju antenu spajao preko nekog usb sticka na laptop odlucio je da bi i on bezicno pa je nabavio Siemensa SE555.Sad mene zanima kako da mu to iskonfiguriram da se on bezicno spaja na Siemens.Cuo sam da za to treba postaviti Siemensa u repeat mod.Nisam strucnjak pa vas molim za pomoc.Sto utipkati na D-link koji je router a sto na Siemensa da radi u repeat modu?Hvala vam unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
WDS uključiti na oba ap-a i staviti ih u istu mrežu. To je to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ništa tj. ostaviš kako je sada. U logovima ćeš vjerojatno imat errore vezane za adsl konekciju al to nije bitno. Eventualno možeš prebacit na manual connect. Bitno je da se wireless spoji na DSL-G684T i da promet ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
da ne otvaram novu temu... Imam dlink684t i speedtouch 780wl. Preko speedtoucha radi maxtv pa bi ja spojio dlink da na njega. Jel to moguce i kako ih trebam podesiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Daj detaljnije objasni šta bi želio postići? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Sir Shmirkly. 14.12.2008. u 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
To je ista stvar koju želi autor topica, gore je osnovno već objašnjeno. Uključi WDS, isti radni kanal na oba uređaja, na 684 promjeni IP na 192.168.1.2 (da nebude isti kao na Thompsonu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Pa jel radi tj. jel imaš net na kompovima preko Siemensa? Vidi 4. post. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Moderator
|
Kompovima koji su spojeni na Siemens - a stavi Gateway=192.168.1.1 (DSL-G684T) i DNS - ove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|