|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
MaxAdsl, levati jedni Ht-ovski!
Do 1.11 2004 sve 0 KN i još besplatan tromjesečni promet! A šta je s onima koji ga vjerojatno neće do tad moć imat? naplaćat ćemo se ko zvijeri. Ja sam u Rijeci ali ipak dosta dalje tako da ću ga moć možda ili u 12 mj ili u 2005!! we shall see!... : finger : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ta vijest je već bila na naslovnoj strani PCEa
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
dobro ti si u centru. Ja nisam uopće točno u Rijeci nego dalje možda 13-14 km od Rijeke, sad kad smo ja i frend gledali dostupnost upisivali smo puno brojeva baš iz grada i nisu mogli dobiti ali danas sam ponovo upisao moj broj i mogu da dobiti ali ne znam koliko mi se isplati fora je što je besplatno sve i 3mj. promet uzeo bi 384/64 verziju to mi je sasvim ok i za download i za gaming na netu ali ipak 160 kn mjesečno...:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
daj nemojte se vi zalit!!! Pa ja sam u Zg. opcina centar i nemogu jos dobiti taj jebeni DSL a vec 3 mjeseca gledam na ono na netu di ukucam broj tel. pa mi kaze jeli dostupan kod mene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja sam iz Osijeka centar maltene i poslo im jucer mail i vidi kak su mi super odgovoili ![]() na Vasem podrucju, odnosno na centrali kojoj pripadate trenutno nema slobodnog kapaciteta. Kako se postojeci roll-out plan prosiruje sukladno prema korisnickim zahtjevima, prioritet kod prosirenja imaju centrale s vecim brojem korisnickih zahtjeva. Dalje sirenje ce teci sukladno s popunjavanjem centrala i zahtjeva. Tocan datum naknadnog prosirenja, dakle, ovisi iskljucivo o tome, jer se paralelno radi na prosirenju cijele Hrvatske. S obzirom da ste nam ostavili podatke za kontakt, čim Vam usluga bude dostupna biti ćete kontaktirani. Da inace zahtjev je predan prije negdje 6mjesec ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Pred 6 mjeseci, a pisalo je da je MaxADsl dostupan? baš čudno koji su to levati ! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
To bi se onda moglo dogoditi i meni koji sam poslao zahtjev ali pred nekih tjedan dana , ako se to dogodit j.... ću im sve po spisku , ako sam poslao zahtjev prije isteka akcije valjda ostvarujem pravo na besplatne usluge! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ostvaruješ. Da pojasnim. Meni je ADSL stigao u četvrtak, ali ću ga aktivirati tek 1.10. U svakom slučaju, ja sam ugovor potpisao u 2. mjesecu, prema kojem ostvarujem "pravo" da mi naplate sve što je tada bilo. Dakle, taj je ugovor vrijedio. Druga je stvar što sam ga ja raskinuo i napravio novi, prema kojem je sve to besplatno. Sad, jasno da ti nećeš ništa raskidati, osim ako ne bude povoljnije od ovog. Slobodno predaj zahtjev. Kakvi su uvjeti u trenutku potpisivanja, vrijede i kad stigne.
![]() |
#15 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
rivi pazi se, mogli bi te lagano zaj****, ako su ti oni donjeli to u cetvrtak oni to biljeze da ga ti imas ovaj mjesec i ja mislim da ce ti oni to zaracunat...
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
neće njega niko zajebat ako se on sam ne zajebe. postoji nešto što se zove aktivacija i to je jedino važno u ovom slučaju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
pusti ti to... govorimo o HT-u...
![]() |
#18 |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Ne, onaj *besplatni* dio se RAČUNA otkada se TI prvi puta spojiš, a ne serviser koji samo isprobava dal sve radi... S jedne strane mi je drago-napredak u internetu u HR, s druge nije-HT dobiva momentum, preuzima sve više korisnika na svoj *HsL(ne, dsl, jer to ne postoji nigdje drugdje valjda, ovakva sramota...)*, i tako beskrajno podržavamo besramni monopol, i pljačkaju nas do BOLa... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Well, barem slušajte jedno-pokušajte izbjeći SIEMENS "modeme", kao i bilo što USB, makar ovo nije uvijek pravilo, već samo osobno iskustvo.
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ovo ispod nisam ja! :)
|
Ne mogu me zajebat nikako. Račun je aktiviran onda kad se ja logiram svojim korisničkim računom i šifrom, a ne onda kad su ga oni donijeli.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|