![]() |
MaxAdsl, levati jedni Ht-ovski!
Do 1.11 2004 sve 0 KN i još besplatan tromjesečni promet! A šta je s onima koji ga vjerojatno neće do tad moć imat? naplaćat ćemo se ko zvijeri. Ja sam u Rijeci ali ipak dosta dalje tako da ću ga moć možda ili u 12 mj ili u 2005!! we shall see!... : finger :
|
Ta vijest je već bila na naslovnoj strani PCEa
|
Što je ? I missed it!! OMG :eek:
|
A odkud iz Rijeke,ja sam na(pogledaj ispod kennya),ii ima dsl:)
|
dobro ti si u centru. Ja nisam uopće točno u Rijeci nego dalje možda 13-14 km od Rijeke, sad kad smo ja i frend gledali dostupnost upisivali smo puno brojeva baš iz grada i nisu mogli dobiti ali danas sam ponovo upisao moj broj i mogu da dobiti ali ne znam koliko mi se isplati fora je što je besplatno sve i 3mj. promet uzeo bi 384/64 verziju to mi je sasvim ok i za download i za gaming na netu ali ipak 160 kn mjesečno...:confused:
|
...
daj nemojte se vi zalit!!! Pa ja sam u Zg. opcina centar i nemogu jos dobiti taj jebeni DSL a vec 3 mjeseca gledam na ono na netu di ukucam broj tel. pa mi kaze jeli dostupan kod mene...
|
si probao danas, ja sam u vukojebini pa sam ga dobio ako ništa dobit ćeš za koji mjesec sigurno ako si u ZG! :cool:
|
Kaj se tiće popusta ---- slobodno ispuni ugovor i faxiraj ili predaj u HT-u.
Iako ga nečeš odmah dobiti, popust je tvoj :D |
Ja sam iz Osijeka centar maltene i poslo im jucer mail i vidi kak su mi super odgovoili :fuming: Postovani!
na Vasem podrucju, odnosno na centrali kojoj pripadate trenutno nema slobodnog kapaciteta. Kako se postojeci roll-out plan prosiruje sukladno prema korisnickim zahtjevima, prioritet kod prosirenja imaju centrale s vecim brojem korisnickih zahtjeva. Dalje sirenje ce teci sukladno s popunjavanjem centrala i zahtjeva. Tocan datum naknadnog prosirenja, dakle, ovisi iskljucivo o tome, jer se paralelno radi na prosirenju cijele Hrvatske. S obzirom da ste nam ostavili podatke za kontakt, čim Vam usluga bude dostupna biti ćete kontaktirani. Da inace zahtjev je predan prije negdje 6mjesec :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: |
Pred 6 mjeseci, a pisalo je da je MaxADsl dostupan? baš čudno koji su to levati ! :rambo:
|
Citiraj:
|
To bi se onda moglo dogoditi i meni koji sam poslao zahtjev ali pred nekih tjedan dana , ako se to dogodit j.... ću im sve po spisku , ako sam poslao zahtjev prije isteka akcije valjda ostvarujem pravo na besplatne usluge!:fuming: :rambo: :grrr:
|
Ostvaruješ. Da pojasnim. Meni je ADSL stigao u četvrtak, ali ću ga aktivirati tek 1.10. U svakom slučaju, ja sam ugovor potpisao u 2. mjesecu, prema kojem ostvarujem "pravo" da mi naplate sve što je tada bilo. Dakle, taj je ugovor vrijedio. Druga je stvar što sam ga ja raskinuo i napravio novi, prema kojem je sve to besplatno.
Sad, jasno da ti nećeš ništa raskidati, osim ako ne bude povoljnije od ovog. Slobodno predaj zahtjev. Kakvi su uvjeti u trenutku potpisivanja, vrijede i kad stigne. |
Da ok! koji si uzeo DSL kakva su ti iskustva do sad? download brzina vrijeme itd.?:cool:
|
rivi pazi se, mogli bi te lagano zaj****, ako su ti oni donjeli to u cetvrtak oni to biljeze da ga ti imas ovaj mjesec i ja mislim da ce ti oni to zaracunat...
|
Citiraj:
neće njega niko zajebat ako se on sam ne zajebe. postoji nešto što se zove aktivacija i to je jedino važno u ovom slučaju. |
pusti ti to... govorimo o HT-u...
|
Ne, onaj *besplatni* dio se RAČUNA otkada se TI prvi puta spojiš, a ne serviser koji samo isprobava dal sve radi...
S jedne strane mi je drago-napredak u internetu u HR, s druge nije-HT dobiva momentum, preuzima sve više korisnika na svoj *HsL(ne, dsl, jer to ne postoji nigdje drugdje valjda, ovakva sramota...)*, i tako beskrajno podržavamo besramni monopol, i pljačkaju nas do BOLa...:gringo: :gringo: :smoke: :rambo: :rambo: :rambo: Well, barem slušajte jedno-pokušajte izbjeći SIEMENS "modeme", kao i bilo što USB, makar ovo nije uvijek pravilo, već samo osobno iskustvo. |
Citiraj:
|
Ne mogu me zajebat nikako. Račun je aktiviran onda kad se ja logiram svojim korisničkim računom i šifrom, a ne onda kad su ga oni donijeli.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:59. |