|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Kako vratiti Vistu sa skrivene particije nakon formatiranja C:-a?
znaci nedavno sam kupio toshibu a300, dosla je s instaliranom vistom home premium, kako bas nisam zagovornik viste, formatirao sam c i stavio xp (znam, greska...) racunajuci da cu lako se moci vratiti na vistu posto je recover na skrivenoj particiji.. e sad, skuzio sam da pol tih drivera za xp (inace sa sluzbene toshibine stranice) ne radi, pa nemam izbora nego natrag na vistu. znaci kako vratit vistu s te skrivene particije? probo sam svasta, al nikak uspjet.. hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Za XP vidi: http://forums.computers.toshiba-euro...ssageID=129710 http://forums.computers.toshiba-euro...threadID=35787 Za Vistu si trebao prije rušenja Viste napravit Recovery disk, ako nisi ili druga instalacija Viste ili uz pomoć kakvih alata iskopaj instalaciju sa hidden particije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
nisam napravio recovery disk ![]() e mene sad zanima kako je vratit s te skrivene jer sam pokusao na dosta nacina s neta, i nista nece.. dal je netko imao slicni problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koliko ja znam, recovery disk se dobije u bundleu s notebookom. Na tom CD-u je samo program koji podatke vuče sa te skrivene particije, sve ostale briše i vraća sistem u početno stanje. Prema tome, sve bitne podatke bi trebalo negdje presnimiti.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Recovering the original factory image (recommended recovery method)? Ovo se valjda želi izbjeći? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
[quote=thopok;1219873]Recovering the original factory image (recommended recovery method)? quote] kad bih bar negdje imao tu opciju ![]() i nisam dobio nikakav recovery cd, kod toshibe je to tak valjda.. ![]() probat cu s Ghostom napravit neki bootabilni cd i onda probat loadat image s te skrivene particije, ak to ne uspije, ne znam kaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Press and hold the 0 (zero) key on your keyboard while powering on the computer. ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Daleko si, ja to rješim svojim Reatogo CD (BartPE + Xpe) ili Hiren's ili UBCD. Bitno je da sa alatom vidiš sadržaj te particije i iskopiraš negdi. Za Vistu neznam, da je XP u pitanju samo iskopiraš I386 folder koji i je instalacija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
I dalje nije jasno kako ne radi ta 0? ![]() Press and hold the 0 (zero) key on your keyboard while powering on the computer. Ili za dotični postoji neka specifična metoda? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|