|
![]() |
#1 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Iphone kopija
Pardon ako tema već postoji. Eto vidim puno ljudi nabavlja to čudo za jeftine pare i prodaju po x puta većoj cijeni....Da li to netko od forumaša ima ? Kakvo je vaše mišljenje uopće o tom mobitelu ![]()
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
kanta... nema nikakve funkicje.. samo izgledom podseca na iphone |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Nov 2009
|
Ne bih se složila da nema nikakve funkcije, moj stari ga je imao, ali onaj mini iphone. Možeš zvati, pisati poruke, slušati radio, prenositi podatke preko bluetooth, stavljati nove aplikacije jer ima Javu, igrati igrice, prednost je što se dobiju 2 baterije, ima touchscreen, čak se dobije i ona olovčica, meni je ok bio. Orginal iPhone je naj naravno, ali mu je zato i cijena takva, ovo je više dostupno svima pa je klon ok obzirom koliko košta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa svaki ti klon to moze. Kolega na poslu ima, cini mi se da je nokia e71, na izgled nista cudno, sem slova na tipkama, koja su japanska. Isto moze zvati, slati poruke, slikati, slusat radio... Nema wifi... Medjutim, kamera mu je, dal 1.3 ili mozda i slabija a platio ga samo 45€ za razliku od prave nokie koja je €250+... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
A da, ta razlika u cijeni je većinom razlog što ljudi kupuju klonove raznih mobitela |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Zanima me najviše ekran...znam da ta kopija iphone ima rezoluciju 240*320 dok pravi iphone ima preko 400*nešto. Uglavnom, zanima me gdje bih mogao nać slike ekrana, mislim kao da je uzet screenshot s mobom ? Na raznim reviewovima se vidi ekran ali ne dovoljna izbliza da procjenim...Nitko od meni poznatih nema pa ne mogu tako provjerit...
![]() |
#8 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ne znam dal ima još koja tema vezana uz kopije iPhonea, no zanima me za one zadnje verzije koje imaju wifi i dual sim, na šta to liči, kakve su baterije, kvaliteta plastike i tako to? Jer rajca me to kaj ima dual sim i wifi, a to bi koristio za skype, i da se rješim dva moba, ovako sve u jednom.. A pošto ne pišem previše poruka ne smeta mi što je touchscreen(makar vjerujem da ću popiz... dok se ne naviknem ![]() ![]() Pa ak ima ko da napiše svoja iskustva s kopijom ajfona ![]() Al jedini uvijet je da ako ga kupim da mi traje dosta dugo, jer ne volim mjenjat mobitele svako malo.. Edit: evo link: http://www.youtube.com/watch?v=A9DzhKNWhUM Zadnje izmijenjeno od: domina. 29.05.2010. u 19:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
nisu baš bitne boje neko rezolucija ekrana . a iphone kopije imaju sve male rezolucije ..ako se nevaram imaju rezoluciju ko k800i |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
da, na kraju je ispalo da kinezi krivo napišu specifikacije i da kopije uglavnom imaju 260 000 boja |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=hKnkydhhRX8
LENOVO LEGION 5 Pro Gaming Laptop (AMD Ryzen 7 7745HX,RTX 4060,32gb DDR5,2tb SSD) Zadnje izmijenjeno od: joolka. 31.05.2010. u 00:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Gdje se mogu nabaviti takve IPhone kopije u hrv ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Popravljanje kineskog iphonea ili vam "HIFONA" .... Moguće ne... 0 bodova! ... Radio sam u servisu imao stalno upite za punjače i popravke, pokušali, ali ti softweri, nisu dostupni uopće... Displeyi... hm... tak šta kinezi samo imaju... baterije... hajde mogu se još nekako iskemijat zbog miliamperaže i dimenzija... ali inače... nema šanse... telefon jeste dobar, može radit BT hack i vidi svaki telefon na koji se spoji kao folder tree i vidi sistemske datoteke, ima tv, 80% takih telefona ima utor za 2 sim kartice znači duo sim, ali daleko je od originala. Original je original to vam mora biti jasno.
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
LJudi čitao sam malo po netu o ovim zadnjim kopijama iphona 4 i ljudi ga hvale.. Na njuškalu sam vidio da taj model prodaje user pod imenom 'hercegm'. Jel tko kupovao od njega? Uzeo bi tu kopiju jer mi trebaju 2 sima(neda mise imat 2 moba), a i s njim dobiš 2 baterije.. Jedino me brine što djohum kaže, di servisirat takav mob ![]() Il ću ja morat bit prvi pa napisat svoje doživljaje s mobitelom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imao sam neki Kiphone4 na kratko jer sam ga prodao. Sa 2 SIM-a radi ok s time da možeš birati hoćeš li raditi samo s jednim (i s kojim) ili s oba. Imenici su odvojeni za svaki SIM. Problem je što ima neki svoj OS koji se ne može nadograditi niti možeš instalirati neke aplikacije jer ne postoje. Dakle, ono što si dobio na njemu imati ćeš zauvijek. Shodno tome, ne preporučam ga. Daleko bolje bi bilo izvana nabaviti (kod nas se ne prodaju) dual SIM mob sa Androidom.
![]() |
#23 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Nemoj zaboraviti također da ti mobiteli ne zadovoljavaju direktivu ograničavanja zračenja od max 2 W/kg. Većina tih mobitela, pogotovo dual sim, zrače više od 3 W/Kg, što je vrlo važno imati na umu.
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Zato su i zabranjeni za uvoz u HR ali i EU. Vecina ovih dual sim kopija se zakonski ne moze uvest. Osim po sistemu "ako prodje" preko ebay-a ili nekog drugog shopa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
![]() |
#26 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Zašto je zračenje važno? Prvo, ovisno o tome gdje držite mobitel, može doći do mutacije stanica (a još ako vozite i biciklu...ne trebaju kondomi više) ![]() A dok pričate, to je posve druga priča: Mobitel, budući da ima dvije antene, dvostruko zrači, te zagrijava mozak u području uha. 0.5 W/Kg zagrije područje za nedi 0.3 stupnja u roku 2 minute. Temperatura se linearno povećava sa povećanjem zračenja, a zagrijavanjem mozga povećava se obujam tog područja (širenje materijala) te drastično pogoduje stvaranju upala. A neki sumnjaju i da se pogoduje stvaranje tumora, iako to nikad nije dokazano, no dobra glavobolja je zagarantirana.
![]() |
#27 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
A Kinezi to koriste jer je to jedan od nacina provodenja prirodne selekcije , ionak ih previse ima , ili bas i nije tak dramaticno to zracenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Ovo ljeto sam dobio iz kine iphone 3 kopiju...nai zgled je bio isti iPhone..medjutim...ekran...slike...neznam kako da to opisem...bolja je bila slika na najstarijem mobitelu u boji...a tek touch...katastrofa... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|