|
![]() |
#1 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Emulatori za PS1 & PS2
Ajmo ekipo, brzo nabacite neki link ili ime Emulatora da bi mogao zaigrati Gran Tutismo 2 & 3 na PCu (GT2 je za PS1, a GT3 za PS2). Baš mi se voze utrke, a NFS:U sam po ne znam koji več put prošao i sad sam si nabavio ORIGINAL GT2 & 3 ali mi treba komad softwarea da to pokrenem na svom kompu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ah dobri stari GT...vjerojatno jedini razlog zbog kojega još uvijek nisam bacio PS1 u smeće. Ja sam davno igrao neke igrice sa bleem! v1.4 mislim al je bio slab a mislim da ga više i ne usavršavaju. Dajte mi GT na PC ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Resistance is futile
|
OK, baš skidam ona 2 koja si rekao pa ću probati. Nego, daj mi recite gdje da skinem one biose za PS2 koje traži? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
bios skini preko p2p programa ja sam negdje imao bios ali nisam znao kako ga sloziti .... Btw nijedan mi emulator nije dobro radio bas radi biosa....
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Nemojte mi reći da postoji emulator za PS2! :confused: Za PS1 emulator znam ali za ovaj drugi ... Ne bi bilo ljepše vijesti. Ja i prijatelj smo tražili i probali mnoge emulatore za PS2 ali ni jedan nije radio. Na kraju su ljudi na forumu rekli kako zaista ne postoji PS2 emulator za PC.
![]() |
#8 |
od LemilicE
|
Jel netko nabavio kakav bios za PS2???
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Resistance is futile
|
Na Googleu niti jedan link ne daje download, izgleda da onda ostaje samo P2P. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
od LemilicE
|
Ni Kazaa nedaje baš neke rezultate (nikakve). Nek netko proba sa nekim drugim P2P alatom
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ajde kada probate pa javite ako tko sta skuzi,ja sam bio davno probavao sa blemom ali nista od toga. I taj bleem sam nabavio preko oglasnika u vrijeme dok sam tek pocinjao sa kompom.Sjecam se da je jedan decko dosao kod mog frenda i onda njemu to instalirao sa diskete i mi mu platili za to nekakvih 25-30 kn.... UZAS!! On je to samo skinuo s neta i prodavao.... ![]()
![]() |
#14 |
od LemilicE
|
Ajde postaj zazipani bios
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Resistance is futile
|
Ja mogu igrati igre za PS1, ali u lošoj rezoluciji, ali trenutno, još ne znam kako natjerati da se može sejvati usred igre. Za PS2 sve što sam probao je bilo neuspješno. A ni do biosa ne mogu doći. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
PS2 igre na kompu nećemo igrati još duže vrijeme! Ja već isprobal i sa jap. i usa bios-ima i nema šanse! GT3 mi skuplja prašinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Resistance is futile
|
Ako je tako onda šmrc, šmrc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
od LemilicE
|
Bios koji si mi poslao je za PS1, a ne za PS2. Ako ne radi onda se prestajem mučit
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Imas ePSXe 1.6.0 emulator na kojemu sam dosta stvari igrao,moras uz njega skinuti i biose za PS koji su oko 200KB... http://www.epsxe.com/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|