![]() |
Emulatori za PS1 & PS2
Ajmo ekipo, brzo nabacite neki link ili ime Emulatora da bi mogao
zaigrati Gran Tutismo 2 & 3 na PCu (GT2 je za PS1, a GT3 za PS2). Baš mi se voze utrke, a NFS:U sam po ne znam koji več put prošao i sad sam si nabavio ORIGINAL GT2 & 3 ali mi treba komad softwarea da to pokrenem na svom kompu. |
Ah dobri stari GT...vjerojatno jedini razlog zbog kojega još uvijek nisam bacio PS1 u smeće.
Ja sam davno igrao neke igrice sa bleem! v1.4 mislim al je bio slab a mislim da ga više i ne usavršavaju. Dajte mi GT na PC:fuming: |
|
OK, baš skidam ona 2 koja si rekao pa ću probati.
Nego, daj mi recite gdje da skinem one biose za PS2 koje traži? |
Citiraj:
|
bios skini preko p2p programa ja sam negdje imao bios ali nisam znao kako ga sloziti ....
Btw nijedan mi emulator nije dobro radio bas radi biosa.... |
Nemojte mi reći da postoji emulator za PS2! :confused:
Za PS1 emulator znam ali za ovaj drugi ... Ne bi bilo ljepše vijesti. Ja i prijatelj smo tražili i probali mnoge emulatore za PS2 ali ni jedan nije radio. Na kraju su ljudi na forumu rekli kako zaista ne postoji PS2 emulator za PC. |
Jel netko nabavio kakav bios za PS2???
|
Na Googleu niti jedan link ne daje download, izgleda da onda ostaje samo P2P. :fuming:
|
Ni Kazaa nedaje baš neke rezultate (nikakve).
Nek netko proba sa nekim drugim P2P alatom |
Ja sam nešto našao preko dc++ samo moram od susjeda uzet neku igru da mogu probat.
Hub ti je WordlCall Users Hub,user dr.amaro |
Ajde kada probate pa javite ako tko sta skuzi,ja sam bio davno probavao sa blemom ali nista od toga. I taj bleem sam nabavio preko oglasnika u vrijeme dok sam tek pocinjao sa kompom.Sjecam se da je jedan decko dosao kod mog frenda i onda njemu to instalirao sa diskete i mi mu platili za to nekakvih 25-30 kn.... UZAS!! On je to samo skinuo s neta i prodavao....:D
|
Ovako igrica sa PSX1 ne radi,sruši se program,kad dobijem igru od dvojke javim rezultat
|
Ajde postaj zazipani bios
|
Ispadne velik zip cca 220kb pa ne mogu ga atachirati.
Daj mi pošalji mail na pm pa ću ti poslati. |
Ja mogu igrati igre za PS1, ali u lošoj rezoluciji, ali trenutno, još
ne znam kako natjerati da se može sejvati usred igre. Za PS2 sve što sam probao je bilo neuspješno. A ni do biosa ne mogu doći. :fuming: |
PS2 igre na kompu nećemo igrati još duže vrijeme!
Ja već isprobal i sa jap. i usa bios-ima i nema šanse! GT3 mi skuplja prašinu :( |
Ako je tako onda šmrc, šmrc :(
|
Bios koji si mi poslao je za PS1, a ne za PS2.
Ako ne radi onda se prestajem mučit |
Može bit.ne znam bio je u paketu sa psx2 emulatorom.ako još šta iskopam javim.
|
Imas ePSXe 1.6.0 emulator na kojemu sam dosta stvari igrao,moras uz njega skinuti i biose za PS koji su oko 200KB... http://www.epsxe.com/
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:35. |