|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Problem sa promjenom passworda, Win XP SP3
Pozdrav svima! Ovako, koristim Windows XP professional sa instaliranim Service packom 3 i imam promblema kod promjene passworda na svom accountu. Promjenim password, odlogiram se, pokušam ponovo uci na svoj account, upisem novi password i nema nikakvih problema, ulazi... Zatim resetiram komp i pokusam se opet logirat na svoj account sa istim passwordom i ne prihvaca. Probam upisat stari password, ista stvar. Slijedi pokretanje windowsa u safe modu, logiranje na pravi Administrator account i tamo onda moram maknuti password i onda resetirat komp da udem na account koji inace koristim... Zbog privatnosti mi je potreban password i ako netko zna kako rijesit ovaj problem, bio bi mu prezahvalan na odgovoru. Malo sam progooglao i nasao naznake da je moguc problem zbog service packa 3 medutim prije nisam imao nikakvih problema sa promjenom passworda nego evo sad... Ako netko zna kako rijesit ovaj problem neka molim napise jer me ovo baca u depru. ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Desni klik na My Computer > Manage > System Tools > Local Users and Groups > Users > dvoklik na tvoje korisničko ime > kvačicu stavi samo na Password newer expires > OK > X
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
@domy_os: probao sam, ne pomaže. Jel postoji neki system repair ili takvo nešto da popravlja windowse bez da ih moram reinstalirat? @zippo: hvala, budem proucio link. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|