![]() |
Problem sa promjenom passworda, Win XP SP3
Pozdrav svima!
Ovako, koristim Windows XP professional sa instaliranim Service packom 3 i imam promblema kod promjene passworda na svom accountu. Promjenim password, odlogiram se, pokušam ponovo uci na svoj account, upisem novi password i nema nikakvih problema, ulazi... Zatim resetiram komp i pokusam se opet logirat na svoj account sa istim passwordom i ne prihvaca. Probam upisat stari password, ista stvar. Slijedi pokretanje windowsa u safe modu, logiranje na pravi Administrator account i tamo onda moram maknuti password i onda resetirat komp da udem na account koji inace koristim... Zbog privatnosti mi je potreban password i ako netko zna kako rijesit ovaj problem, bio bi mu prezahvalan na odgovoru. Malo sam progooglao i nasao naznake da je moguc problem zbog service packa 3 medutim prije nisam imao nikakvih problema sa promjenom passworda nego evo sad... Ako netko zna kako rijesit ovaj problem neka molim napise jer me ovo baca u depru.:hitthewal: Hvala! |
Desni klik na My Computer > Manage > System Tools > Local Users and Groups > Users > dvoklik na tvoje korisničko ime > kvačicu stavi samo na Password newer expires > OK > X
|
Evo jedan koristan link
tu mozes naci dosta toga ali naravno kao sto i oni pisu Sve radite na svoju odgovornost ! :D |
@domy_os: probao sam, ne pomaže. Jel postoji neki system repair ili takvo nešto da popravlja windowse bez da ih moram reinstalirat?
@zippo: hvala, budem proucio link. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:28. |