|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Firefox sprema password, ali ne pamti naredbu "Remember me"
Pozdrav! ![]() Zadnjih par dana iz čista mira me tjera da se logiram, prije bi samo otvorio nekoliko foruma i odmah bi bio logiran, ovako moram svaki put upisivati podatke za login, uglavnom samo prvo slovo korisničkog imena pa onda mi se pokaže i onda firefox sve ispuni ![]() ![]() Trazio sam po googleu i po firefoxu po settingsu, nista korisno nisam vidio... hvala ![]() Mala dopuna: Na PCE forumu je to Zapamti me (remember me) stavim kvačicu i ne pomaže ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Možda imaš rok do kojeg FF čuva keksiće. Pogledaj u opcijama pod "privacy" da ti je podešeno "Keep until: they expire"... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Čini se da sam se i ja susreo s ovim problemom. Nekad prilikom pokretanja browsera treba se ponovno logirat(inače ne treba). ![]() Kakvo je stanje u Page Info window-u? Right-click somewhere on the page, then select the View Page Info item Security View Cookies |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ima nekoliko cookiesa, evo sam obrisao, logirao se na pce forum i stavio ono "Zapamti me" i izasao van iz browsera, vratim se natrag i isti problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A CTRL+SHIFT+DEL pa onda obrisati što ti ne treba?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
U changelogu za Firefox 3.0.3 (što vrijedi i za trenutni 3.0.4) piše da ispravlja sljedeću grešku iz verzije 3.0.2: "Fixed a problem where users were unable to retrieve saved passwords or save new passwords" Pošto nisi napisao koju verziju koristiš, probaj staviti zadnju pa vidjeti pojavljuje li se još taj problem. Ako nije ovo iznad, probaj sljedeće: U Optionsima - Privacy - isključi kvačicu na 'Always clear my private data...'. Brisanjem kukija ćeš morati iznova upisivati podatke na forume. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|