![]() |
Firefox sprema password, ali ne pamti naredbu "Remember me"
Pozdrav! :)
Zadnjih par dana iz čista mira me tjera da se logiram, prije bi samo otvorio nekoliko foruma i odmah bi bio logiran, ovako moram svaki put upisivati podatke za login, uglavnom samo prvo slovo korisničkog imena pa onda mi se pokaže i onda firefox sve ispuni :) e sad, kako vratiti opciju da mi pamti lozinke? :) Trazio sam po googleu i po firefoxu po settingsu, nista korisno nisam vidio... hvala :) Mala dopuna: Na PCE forumu je to Zapamti me (remember me) stavim kvačicu i ne pomaže :) |
Možda imaš rok do kojeg FF čuva keksiće. Pogledaj u opcijama pod "privacy" da ti je podešeno "Keep until: they expire"... :)
|
obriši cookies, ja se sjećam da sam ih morala ručno brisati da bi me pamtio
|
Izbrisao sve cookiese, sad radi :) Hvala :)
Moze lock ;) |
Hmm, opet ne radi, ima jos kakav prijedlog? radi 5min nakon sto se logiram, budem neko vrijeme i izadjem, ali onda prestane i opet sve moram upistivat...
|
Čini se da sam se i ja susreo s ovim problemom. Nekad prilikom pokretanja browsera treba se ponovno logirat(inače ne treba).:stoopid:
Kakvo je stanje u Page Info window-u? Right-click somewhere on the page, then select the View Page Info item Security View Cookies |
Citiraj:
|
A CTRL+SHIFT+DEL pa onda obrisati što ti ne treba?
|
Probao, sve obrisao osim index.bat, malo sam googleo i pise da se ne moze obrisati, da je to vezano uz IE i da kada windowsi startaju, potreban je taj file...
|
U changelogu za Firefox 3.0.3 (što vrijedi i za trenutni 3.0.4) piše da ispravlja sljedeću grešku iz verzije 3.0.2:
"Fixed a problem where users were unable to retrieve saved passwords or save new passwords" Pošto nisi napisao koju verziju koristiš, probaj staviti zadnju pa vidjeti pojavljuje li se još taj problem. Ako nije ovo iznad, probaj sljedeće: U Optionsima - Privacy - isključi kvačicu na 'Always clear my private data...'. Brisanjem kukija ćeš morati iznova upisivati podatke na forume. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:37. |