|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Win XP SP2
Eto, fino ga ja spljistrimao u instalaciju i ubacio friško u sitem. I opet je M$ uspio proizvesti dosadan "update" regularnih win komponenti. J$%&%&%"/ ti njihov securiti center. Sve je samo ne SS. Glupi firewall nikako ne možeš isključiti, kolje bilo koji pokušaj instaliranja drugog firewalla (Outpost nikako da se pokrene s njime). Nakon svakog restarta firewall se sam uključi što god ti njemu zakačio u postavkama!! Jeb ti M$. Jedino što mi je preostalo je admin tools i fino i sec. centar i firewall i win update kill/disejbl i tek onda normalno radi drugi firewall. Majko što ga usraše. Ali ajd onome koji nema nikakav firewall (nadam se da nema takvih ovdje) i ovo če možda moći poslužiti za nešto malo zaštite od ove divljine vani na netu ali preporuka svima kill to što prije i staviti nešto sigurnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
namjerno su to stavili da nitko ko nije power user ne može isključiti taj firewall. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: Win XP SP2
Citiraj:
![]() ![]() Fakat useru neke stvari!Taj firewall blokira sve i svašta, a više radi po svom nahođenju nego prema potrebi!Slijedeći korak je valjda neka nova prisila. ![]()
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ja sam danas na SVOJ stroj na poslu pokušao installat sp2 final... i kaže da nemere i da moj kernel njemu smrdi. i sad ja onak u trku (inventura) to kenslam i odem u add/remove da maknem prethodno instaliran sp2 beta. i to učinim, stroj se restarta i guess what... BSOD ! i sad sam looood. sreća pa je vikend
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
BTW ja nisam imal nikakvih problema sa outpostom i kad je bil upaljen njihov firewall (samo na 5 min, trebalo mi je malo vremena da skuzim di se sva ta sranja gase)
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Na svom kompu mi se nije dalo sve ponovo instalirat pa sam se u Safe modu "ušlagirao" kao Admin, pokrenuo setup SP2 ... završilo, reboot, pitao me za firewall na startu, rekao mu đenja, ušao kao ja i sve radi i dalje koristim ZoneAlarm jednino mi onaj popup kicker od M$ tamani okolo bedastoće i to je to ... radi i funkcionira ... jedino mi je netko (neću ga imenovat ![]()
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Sve proslo bez problema. Bez slipa, direktno na SP1. Malo kasnije cu sve iznova za slipanim uz naravno uklonjene razne stvari ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
ako se pitate kako CD izgleda ... tj. kako će izgledat ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
htio bi rec da prema izjavama ekipe na netu , ne isplati se stavljat ovaj SP2 , skoro svak dobije neki problem od nemogucnosti pokretanja nekih programa pa sve do BSOD i cistih instalacija nakon toga... ja ne stavljam gada , ne triba mi sad, sve mi slepa kako treba ovako - sidim i cekam patch za patch za patch za patch pa cu ona razmislit o tome... ![]()
![]() |
#12 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
di pise jel finalna ili beta verzija sp-a, ja sam stavio sp2 e sad u system pise ovak M$ win XP pro v.2002 Service Pack 2, v.2149 e sad jel to finalna ili beta verzija(mislim da se vidi po tom broju 2149 al neznam 99%...... .. . . . .. . ) ?? ty ![]()
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ak neko koristi Ezaba ili PBZ@com preko ACTIVCARD serijskog readera nemojte stavljat SP2 final jer vam neće raditi. Da bi proradilo sa SP2 treba USB reader V1 ili V2 i koristiti firefox ili nešto slično ( ne IExplorer). Isto tako ne radi više sa JAVA VM od Microsofta nego treba SUN verziju (1.3 ili više).
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Sadrži li SP2 u sebi SP1 ili prije 2ojke stavljam 1inicu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
jel itko zna dal se u SP2 može izgasit ono sranje da svaki put kad downloadam neki exe fajl (sa Open, a ne Save, tj. kad skidam u Temp) on meni ipak prikaže warning dialog sa Run, Close i sl.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Stigao cd sa sp-om... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mailman. 01.08.2006. u 11:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |