|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Brojač vremena na Internetu? koji?
e ovako, daj mi recite za neki dobar, po mogućnosti hrvatski, brojač vremena provedenog na Internetu, da odmah računa koliko sam love potrošio(sa PDV-om afkors).. probao sam nekakav 'Online brojač' koji neće iz nekog razloga da mi radi, i još sam probao 'Brojač Impulsa' koji mi se iz nekog razloga blesavi i ne radi kako spada... ima netko nešto bolje, ili barem savjete kako da natjeram ove da rade normalno? f a l a |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Koristim Online Meter: http://www.webutils.com/om/ Stabilan, ne zajebe ako se srusi sustav (nestane struje i slicno) jer radi backup. Evo i postavke za Carnet. Brijem da bi trebalo raditi ako samo skopiras u njegov dir.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
efo pogledal sam programcic i mogu prizati da je klasa ko i brojac impulsa (domace proizvodnje) veliku prednost online meteru ide na ocuvanje baze i kad se sruci program sto kod brojaca nije slucaj tj ako ti se srusi program vrijeme koje si bio spojen u tom sessionau se nepovratno gubi. progam je odican! ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Isprobano i radi čisto dobro, za sada nikakvih prigovora. A za onaj dodatak sam se sam snašao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|