|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
M$ MediaPlaer 10 je vani
Eto ako netko koristi onda http://www.microsoft.com/windows/win...ayer/download/ po novu 10 verziju ... a šta reć, pleya sve i težak je i naporan i M$ov je ... ali eto mali milijun stvari ne radi ako nemate M$ media player, u zadnje vrijeme niti benchmarci ![]()
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ne treba WMP za benchmarke (PCMark 04), nego WME (encoder)
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
![]() Mali, brz, i pod GPL-om ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja koristim WMP vec zilion godina (tamo negdje od WMP 7) i stvarno mi se svidja. Sada, nemojte me napasti sa winampom, QCD-om, footbarom... probao sam ih dosta, ali mi je WMP najbolji... sve do WMP 10. Programom sam totalno nezadovoljan. Ruznije izgleda, neke opcije su izbacene, brka opasno boje pozadine... i uopce ukupni dojam je nikakav. Evo, od jednog ljubitelja WMP-a, mozete cuti da je nova 10 srot. Izgleda da je jedini razlog sto ga je MS izbacio kupovina muzike preko neta, pa parira Appleu. Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Meni foobar zauzima 25 MB memorije dok Winamp zauzima 8 MB memorije, tako da nevidim razloga da koristim foobar ![]() WMP 10 imam vec neko vrijeme (iako je beta) i stvarno je grozan. Winamp + WMPCL = rulzz ![]()
![]() |
#9 |
Moderator
|
Glavna stvar pravilnog rada bilo kojeg programa je njegovo podesavanje. Foobar definitivno nije za pocetnike jer, npr. da bi promjenio boje trebas znati njihoe oznake (000000 = crno, FFFFFF = Bijelo...). Ima on tablicu preko koje se moze saznati odgovarajuci HEX kod ali opet nije jednostavno sve to poslozit. Tebi je vjerovatno bilo ukljuceno previse DSP-ova, koristio si prevelik cache ili nesto slicno. Meni zauzima 2-5 MB memorije. Radi savrseno. A sto se tice MPC-a, njemu je konkurencija jedino Zoom Player. Ostalo je S.M.E.C.E. Mogu raditi apsolutno sve s tipkovnicom, odrediti koji decoder cu koristiti za koji format (Recimo FFDSHOW mi je za AVI, Elecardov demultiplexer + Nvidijin ili Uleadov codec za MPEG2...). Sve radi perfektno. Mogu procitati bilo koji video format (Koristim ga i za DVD-e) te isti premotavati zadivljujucom brzinom uz nikakav napor. Titlove takodjer podrzava bez ikakvog dodatnog softvera. Ako koga zanima napravit cu custom instalaciju za oba softvera koja ce sadrzavati moje postavke.
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Administrator
|
Potpuno se slažem s Costom u vezi MPC. Program me je definitvno pozitivno iznenadio i to nakon MV2 koji je vrhunski uradak. Sve ostalo su samo playeri ova dva su bogovi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
|
Citiraj:
BTW sto se tice koristenja memorije kod reprodukcije Foobarom, da ne bi ispalo da serem: http://www.zippyimages.com/102648.html
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
a jeste picajzle borite se za 5mb dok gledate forum ![]()
![]() |
#16 |
Premium
|
Jos jedan glas za Media Player Classic. Stvarno je fantastican... Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
Nisi ga znao podesiti. Ni MPC, ni Zoom nisu instaliraj-pokreni-koristi programi.
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|