|
![]() |
#1 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
SE K550i problem
Poz. Imam 1 "mali" problemcic. Radi se o mobitelu SE k550i. Kupljen u vip-u mislim da u 3 mj ove godine. Nije brandiran. Jucer navecer je baterija bila prakticki prazna ( imala je jednu vidljivu crticu ), Ujutro je zvonio prvi alarm ,a drugi se nije oglasio. Ja sam mislio da se baterija ispraznila totalno i da ga trebam staviti punit. > Pocinje problem < Stavim mob na punjac kad na IC-u par puta zasvijetli lampica (crvena) i mob se ne puni ![]() Mislio sam da je problem u punjacu , pa probam ja preko data kabla. Opet isti simptomi. Pustim mob na punjacu 3 sata probam ga upaliti dok je jos spojen na punjac i opet ista stvar zasvijetlipar puta crvena lampica i ništa se ne javlja na mobu tj. ekranu. ![]() Jel moguce da je baterija riknula? ![]() Jel netko imao takav problem i kako ga je rijesio ili mi ne gine garancija? Hvala na svim pomocima/informacijama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Na garanciju odnijeti i gotovo kad ve ima garanciju . Da nema onda uvijek postoji opcija flasha od doma . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Pošten trgovac : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10, 11 , 12 , 13 , 14, 15, 16 . …but it is better to learn wisdom late than never to learn it at all. Arthur Conan Doyle Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 29.10.2008. u 10:50. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|