![]() |
SE K550i problem
Poz.
Imam 1 "mali" problemcic. Radi se o mobitelu SE k550i. Kupljen u vip-u mislim da u 3 mj ove godine. Nije brandiran. Jucer navecer je baterija bila prakticki prazna ( imala je jednu vidljivu crticu ), Ujutro je zvonio prvi alarm ,a drugi se nije oglasio. Ja sam mislio da se baterija ispraznila totalno i da ga trebam staviti punit. > Pocinje problem < Stavim mob na punjac kad na IC-u par puta zasvijetli lampica (crvena) i mob se ne puni:wtf2:. Mislio sam da je problem u punjacu , pa probam ja preko data kabla. Opet isti simptomi. Pustim mob na punjacu 3 sata probam ga upaliti dok je jos spojen na punjac i opet ista stvar zasvijetlipar puta crvena lampica i ništa se ne javlja na mobu tj. ekranu. :stoopid: Jel moguce da je baterija riknula? :stoopid: Jel netko imao takav problem i kako ga je rijesio ili mi ne gine garancija? Hvala na svim pomocima/informacijama. |
Na garanciju odnijeti i gotovo kad ve ima garanciju . Da nema onda uvijek postoji opcija flasha od doma .
|
Citiraj:
Oćito je bio kontakt u pitanju , al nakon 2 kontakta po zidu dobio je volju za punjenjem. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:39. |