|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Izgubljena garancija i račun- KVARK
Pozdrav, evo ovako, kupija mi brat MBO u kvarka u Zadru 12.12.2007. Matična je neka ECS P35. Nju san proda, no sad imam problem sa garancijom. Naime, mislio sam da je u paketu sa ostalom dokumentacijom, no momak mi javlja da je nema. Najveći problem je taj što je vražji kvark u Zadru zatvorio ove godine, te sada mi nije jasno, što, kako, zašto, kod koga da dobijem garanciju. Ja sam kontaktirao 5-6 ljudi u komercijali, no neznam da li su oni pravi da mi pomognu. Ima li itko ideju ili kakava saznanja gdje je pravo mjesto za obratiti se? Thx. War |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čudi me da ti nitko iz njihove komercijale nije pomogao jer imaju sve račune. Doduše, koliko mi je poznato, oni imaju franšize tj. druge firme zakupljuju prostor i nabavljanju robu od njih, ali posluju nezavisno od Kvarka pa bi to mogao biti problem. U svakom slučaju, komercijala u Zg je pravi put. Eventualno kontaktiraj i servis.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Da na žalost zatvorili su dućan u Zadru . Sada je ovlašten za servis i reklamacije njihove robe dućan "Kompjuter" E. Kotromanić 7A (na Kalelargi preko puta katastra) . Možda da je preko njih nekakvu zamolbicu napraviti prema toj komercijali da bi onda malo ozbiljnije pristupili traženju tih papirića ? Pa to im zaista nebi trebao biti nikakav problem pogotovo kad imaš tako precizne podatke o mbo i datumu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
i vjerovatno je jedina prodana u kvarka ![]() No, sad sam u sloveniji, pa kad se vratim ću otići kod njih, ili ih telefonirati pa da vidimo. Mada ni momci koji su radili tamo nisu bili loši, bar da kojeg od njih nadjem..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Zaboravio sam (godine hehe) kako se zove onaj crni dečko koji je radio u Kvarku , ali par puta sam ga vidio upravo u tom dućanu na Kalelargi . Lako moguće da imaju njegov broj mobitela . Kako sam nešto čuo , mislim da je sada nekakav trgovački predstavnik Kvarka za ZD županiju . Dečko je sasvim OK , bio je svaki put ljubazan prema meni , pa se nadam da će moći pomoći . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|