|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Driveri za grafu nepotpuni?
kupio sam grafu iz siga,i instalirao sam driver koje sam dobio s njom,i preko njih najnovije sa neta. Sve je ok,osim sto mi svaki put kad udem u windowse iskace onaj prozor Found new harware wizard,i kad pokusam preko njega potrazit na cd-u od drivera sto mi fali ne nalazi nista.Konkretno trazi neki UAA bus driver za high definition audio.A sa cd-a sam instalirao sve,i to za HD audio. i kada canceliram to za new hardware pise da novi hardware mozda nece radit kako treba.Ima li tko ideju sta bi to moglo bit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Otidji u device manager i disableaj ga ako ti zvuk vec radi kako treba... To i ja napravim kad zahebava... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To nije rješenje. Trebaš instalirati ATI HDMI Audio Driver... http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...p/hdmiaudio-xp
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U programu u kojem gledaš film moraš prebaciti na drugu zvučnu karticu, tu ATI-jevu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Skinuo drivere,instalirao.Ne mogu u bsplayeru nac nigdje nista od ati-a.Niti mi se u opcijama zvuka igdje pojavljuje.A prikazuje da postoje u kompu ati-evi driveri zvuka. ![]() ![]() Ne koristim onaj adapter od radeonke neko HDMI kabel koji ima na sebi vec adapter,to nebi trebalo imat nikakve veze,sta ne?Jednostavno mi TV ne daje zvuk filma koji stavim. Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 16.10.2008. u 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Moras imati adapter od radeona. Inace ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 16.10.2008. u 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Neznam, ali bilo je rasprave i samo radi s tim adapterom. I sam ga koristim i radi zvuk i slika odlicno. kabel od 2m sam platio 39kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|