Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.10.2008., 21:34   #1
zaebani
Banned
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
M-Computers vs. Optimum računala

Posto su me svi napali u odredenoj temi,otvaram novu temu....

Ovak ekipa,trebam kupit fotoaparat Canon IXUS 80 IS
dal mi je bolje uzet ga u M-Computers ili Optimum računala

tamo su mi 1300kn, a u HG-SPOTU 1400...il da ipak dam 100kn vise i uzmem u HG-Spotu?
zaebani je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 21:39   #2
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Ja bi dao 100kn i uzeo u Hgspotu .
Router je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.10.2008., 10:08   #3
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Ja bi dao 100kn i uzeo u Hgspotu .
a moze obrazlozenje zasto?
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 10:13   #4
msvrtan
..

Citiraj:
Autor zaebani Pregled postova
Posto su me svi napali u odredenoj temi,otvaram novu temu....

Ovak ekipa,trebam kupit fotoaparat Canon IXUS 80 IS
dal mi je bolje uzet ga u M-Computers ili Optimum računala

tamo su mi 1300kn, a u HG-SPOTU 1400...il da ipak dam 100kn vise i uzmem u HG-Spotu?
sta dobivas sa tih 100kn vise placeno?

nema nikakve razlike gdje ga ti kupis. servis je svugdje isti (ne nosis ga u ducan) stoga sa te strane te boli briga. najvjerojatnije m i optimum ga nemaju na lageru pa ces cekat 1 ili 2 dana da ga dobiju. lose ako ti se ne ceka ali dobro jer znas da nije otvaran, igrano se sa njim i sl. u ducanu...
Staro 10.10.2008., 10:24   #5
zaebani
Banned
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Ok,hvala na odgovorima...
zaebani je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 10:27   #6
Router
Hejter

Citiraj:
Autor msvrtan Pregled postova
a moze obrazlozenje zasto?
Naravno . U Optimumu sam imao samo jedno ali jako lose iskustvo upravo zato jer sam kod njih kupio nesto za par kuna manje nego u pravom ducanu . U M-computersu su mi jednom popili zivce jer sam dvaput isao skroz da drugi kraj do njih jer je nesto kao stiglo , ali nije zapravo tako da i njih krizam . Opcenito ne volim te kvazi trgovine , prvo plati pa cekaj , pa onda kad dodje ako nesto ne valja i hoces vratiti onda ti pokazu na racunu da pise da u slucaju vracanja robe uzimaju 20 - 40 % nekakvih man. troskova , uglavnom kaos . Radije odem do ducana koji robu ima odmah , platim i nosim , a u slucaju hgspota bez obzira sto drugi kazu kod mene samo dobro iskustva .
Staro 10.10.2008., 10:59   #7
msvrtan
..

Citiraj:
Naravno . U Optimumu sam imao samo jedno ali jako lose iskustvo upravo zato jer sam kod njih kupio nesto za par kuna manje nego u pravom ducanu . U M-computersu su mi jednom popili zivce jer sam dvaput isao skroz da drugi kraj do njih jer je nesto kao stiglo , ali nije zapravo tako da i njih krizam . Opcenito ne volim te kvazi trgovine , prvo plati pa cekaj , pa onda kad dodje ako nesto ne valja i hoces vratiti onda ti pokazu na racunu da pise da u slucaju vracanja robe uzimaju 20 - 40 % nekakvih man. troskova , uglavnom kaos . Radije odem do ducana koji robu ima odmah , platim i nosim , a u slucaju hgspota bez obzira sto drugi kazu kod mene samo dobro iskustva .
lako se nadje nekoga tko je imao problem sa nekim ducanom... ali to ne znaci da su to losi ducani.. a 100kn razlike na 1300 kn robe nije zanemarivo malo..
Staro 10.10.2008., 11:03   #8
Router
Hejter

Istina , ali nekad tih 100kn razlike lagano se istopi ako do tog ducana di je jeftinije treba vise kilometara kroz gradsku guzvu pa potrosis benzina za 100kn i izgubis 4 sata vremena ... (ovo je karikirano za primjer ) ...
Staro 10.10.2008., 11:23   #9
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Uostalom, kod HG-a recimo ako je DOA, uvijek dobiješ novi odmah ako ga imaju na lageru, dok kod ovih moraš čekati tko zna koliko.
Mar je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 12:55   #10
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Uostalom, kod HG-a recimo ako je DOA, uvijek dobiješ novi odmah ako ga imaju na lageru, dok kod ovih moraš čekati tko zna koliko.
Točno to. Zato (a i zbog toga što mi je fizički blizu) ja recimo u 99% slučajeva kupujem u HG spotu. Kad nešto rikne ili je DOA znam kako neću imati problema sa reklamacijom ili sa čekanjem željene komponente.
Nekad je jeftinije - skuplje.
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.10.2008., 13:33   #11
msvrtan
..

Citiraj:
Istina , ali nekad tih 100kn razlike lagano se istopi ako do tog ducana di je jeftinije treba vise kilometara kroz gradsku guzvu pa potrosis benzina za 100kn i izgubis 4 sata vremena ... (ovo je karikirano za primjer ) ...
jao... pa naravno da treba to uzeti u obzir.. necu ja iz Zagreba ici u Split po komad hardwarea jer je tamo 200 kn jeftiniji...

@Mar: da napisao sam da treba cekati .. ali ima ljudi koji nisu kao ja koji ocekujem odmah i smjesta dobiti svoju novu igracku ))
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno