|
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a da ti javi na sto ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
MailWasher Pro, podesis ga da provjerava svakih x minuta i bacis ga u tray. Svaki put kad dobijes mail on javlja ikonom u trayu i javi se zvukom. A ujedno je i SPAM filter ![]()
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hmn pa i ms outlook to moze....
![]() |
#9 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ako surfas sa operom mozes u njoj to slozit. Super radi. Slozis si i neki zvuk da ti se cuje kad mejl dodje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
pitanjce za one koji koriste Gmail Notifier: da li vam se programcic automatski logira na account? meni prilikom paljenja kompa izbaci prozorcic u kojem su ukucani podaci (nesto kao kad se logirate na neki drugi stroj) al svejedno moram kliknuti svaki put "login". Opcija da se automatski logira je naravno ukljucena al ne funkcionira....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni gmail notifier normalno radi, a imam i više acc-ova tamo ![]() Inače, za dojavu - Pop Peeper. Može dojavljivati Gmail, Hotmail, POP3 i sve ostalo. A besplatan.
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
How about ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A forwarding na mob u obliku SMS-a ti ne odgovara?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Moraš kod svoj operatera aktivirati uslugu primanja e-mailova pa ćeš dobiti mail na koji trebaš napraviti forwarding.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Nula bodova. Imam "krivog" operatera. Mislio sam da ima nekaj zaobilazno. Al' opet, i kojekakvi web sms servisi/gatewayi funkcioniraju na taj način, preko e-mail/sms usluge samog operatera.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|