![]() |
New mail dojavljivač
zanima me dali postoji neki programčič koji javi kada stigne novi mail jer me fakat živcira stalno provjeravat mail...
|
a da ti javi na sto ?
|
MailWasher Pro, podesis ga da provjerava svakih x minuta i bacis ga u tray. Svaki put kad dobijes mail on javlja ikonom u trayu i javi se zvukom. A ujedno je i SPAM filter ;).
|
hmn pa i ms outlook to moze....
|
ako se radi o gmailu imas gmail notifier..
|
Citiraj:
|
Meni je kod hotmaila to super riješeno... tj. kod msna.. Ionako mi je msn stalno upaljen i čim dođe mail, on mi izbaci obavijest:)
|
je je gmail je...aj probat cu s tim notifierom pa cemo vidit... tnxič :fala:
|
Ako surfas sa operom mozes u njoj to slozit. Super radi. Slozis si i neki zvuk da ti se cuje kad mejl dodje...
|
pitanjce za one koji koriste Gmail Notifier: da li vam se programcic automatski logira na account? meni prilikom paljenja kompa izbaci prozorcic u kojem su ukucani podaci (nesto kao kad se logirate na neki drugi stroj) al svejedno moram kliknuti svaki put "login". Opcija da se automatski logira je naravno ukljucena al ne funkcionira....
|
Meni gmail notifier normalno radi, a imam i više acc-ova tamo ;)
Inače, za dojavu - Pop Peeper. Može dojavljivati Gmail, Hotmail, POP3 i sve ostalo. A besplatan. |
Citiraj:
|
eo sljaka mi taj gmail a sto se tice logiranja sve radi kako treba napravi mi auto log...tnx svima..
|
How about ???
|
PopMan - odličan, koristim ga jako dugo...
|
A forwarding na mob u obliku SMS-a ti ne odgovara?
|
thunderbird najbolje rijesenje. gmail i sve sto jos podrzava stavis na imap, ostalo na pop3 i deri...
|
Citiraj:
|
Moraš kod svoj operatera aktivirati uslugu primanja e-mailova pa ćeš dobiti mail na koji trebaš napraviti forwarding.
|
Nula bodova. Imam "krivog" operatera. Mislio sam da ima nekaj zaobilazno. Al' opet, i kojekakvi web sms servisi/gatewayi funkcioniraju na taj način, preko e-mail/sms usluge samog operatera.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:49. |