|
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Čekam je na X360. Dobiva šarolike ocjene dosta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Da igra izgleda odlicno na trailerima, evo i hardverskih zahtjeva preporucenih: OS: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1 Processor: Pentium Core 2 Duo 2.66 GHz / AMD X2 4600+ 2.4 GHz Memory: 2GB dual channel DDR RAM GPU: NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD2600 Video RAM: 512MB Shader model: 3.0 Media: 8x Dual layer DVD-ROM Hard Drive: 10GB install + save data Sound: DX 9.0c compatible Minimalni: Service Pack: Windows XP SP3 Processor: Pentium 4 with hyperthreading / AMD Athlon X2 Memory: 1GB GPU: NVIDIA GeForce 6800 GT / ATI Radeon ATI X1600 Video RAM: 256MB Shader model: 3.0 Media: 8x Dual layer DVD-ROM Hard Drive: 10GB install + save data Sound: DX 9.0c compatible |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ne bih htio spustiti oduševljenje, ali grafika je očajna . Totalno isprane teksture, ali glavno da se glava i koža sjaji ko da je od plastike. Al ajde, ak bude utoliko bolja igrivost...
![]() |
#8 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
bolje da nema jako dobru grafiku, ne želim igrati na 10fps u med postavkama crysis ima jako dobru grafiku i dokle je do neslavnog završetka (sada se to pokušava popraviti s dodatkom) igrivost je na prvom mjestu, da gledam grafiku igrao bih samo 1 igru godišnje i kupovao 1 godišnje novi komp a uništavanje praktički svega mi je i najzanimljivije u igri, ima samo par igri gdje se mogu uništiti zgrade
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
U orginalu si mogo unistiti sve zgrade, igra je bila odlična a sad cemo vidjeti kakav ce biti ovaj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
RPG player
|
ahhhhh, stigao je, skida se nije pirat ![]() http://eastore.ea.com/store/eara/en_...ctID=105730600 dojmovi poslije podne, ipak ima 7GB EDIT početni dojmovi srednje dobri priču valjda već znate, za prvih 2 sata igranja, sam vozio 3 vrste tenka (nisam skužio neke razlike osim izgleda), nekoliko auta (uzmete ljudima na ulici auto/motor, gta stil), jedan pink scooter (zadatak ![]() - dosta oružja - uništavanje ![]() - otimanje vozila protivnicima, npr ubijete tipa za strojnicom na tenku, skoćite na tenk, malo manevra i tenk je vaš ![]() - protivnici su ok i dosta ih, samo je problem što su glupi, dođem u protivnički kamp, očistim ga, samo je jedan tip na tornju ostao i gleda on mene i ništa ne trza da me pokuša ubiti ![]() - vožnja na motoru mi se jako sviđa jer je motor jako brz i u slučaju sudara se ne pada s motora samo tako, osim ako je sudar baš direktan, i tu ćete vidjeti zanimljive poze kod pada (meni je teta s kojiom igram završila na asfaltu s jednom nogon normalono ispruženom, a drugom iza glave ![]() - vožnja s tenkom je ok, ali je okretanje topa izuzetno sporo, moram pogledati ako se to može ubrzati - na početku će vas možda iznenaditi kamera jer nije baš mirna, rekao bih da je dinamična - health se puni, protivnici ostavljaju oružje i ponekad health - tu i tamo ćete naići na neke bombe/paletu novca lijepo zapakirane ![]() - municije za puške ima dosta, protivnici ostavljaju i previše, a vozila nisu baš jako obskrbljena jer se brzo može potrošiti (ali zato uvijek možete naručiti) - igranje nije teško, samo se morate paziti explozija i teških strojnica, obične puške vas neće uopće dirati, ako i poginete stavi vas na početak dijela u zadatku gdje ste stali što je dobro a i loše (ako ste prije imali tenk onda je loše) btw neke sitne upute za krađu vozila tenk - use za otvaranje poklopca, i onda jump više puta kombi (zadatak) - reload za udariti protivnika i onda jump više puta igra vam pokaže kada, a sve je to posebno kao npr sekvenca slient ubijanja u princu što se tiće uništavanja baš svega... uništio sam i zgradu već, ali to je bilo dio zadatka, vozila, kuće, tornjeve, zidove sam već sve isprobao, ali još nemam neko teško naoružanje, npr borbeni helikopter ili air strike za velike zgrade po izboru ![]() za sada igri dajem 80%
I hate to see you leave, but I love to watch you go Zadnje izmijenjeno od: Big Guy. 05.09.2008. u 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Jel je istina da igra ne radi bez SP3 na XP-u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Igra ne podržava 1280x1024 rezu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Mali OT, ali ipak vezano uz igru... Jeste li vidjeli kako se igra reklamirala u Velikoj Britaniji? Na pumpama koje su bile zakamuflirane u nekom military stilu (kamuflažne prevlake, vojni džipovi, itd.) točio se besplatan benzin. Naravno, svugdje je pisalo Mercenaries 2 - World In Flames. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
RPG player
|
evo http://i37.tinypic.com/264gznm.jpg http://i34.tinypic.com/35db0jp.jpg http://i36.tinypic.com/ljo8j.jpg http://i35.tinypic.com/izba6s.jpg http://i33.tinypic.com/2ldzrcw.jpg http://i34.tinypic.com/iyh5kn.jpg imam vistu, tako da ne znam meni ne, ali to je zato jer mi je max rezolucija 1280x800 Citiraj:
Citiraj:
ja mogu low i high, koje shadere imaš na grafi ?
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
sugavo.. nemres furat rezu vecu od 1280x720 jer je obican port grrr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Konfa iz siga Reza 1280x960 2xAA, distance na 50%, ostalo sve na medium Konstantnih 30FPS. iskreno igra je kanta, fizika vozila je katastrofa. Za preuzimanje zadataka se stalno moram navazat okolo. Makar imam super-duper vilu sa Hacker trebom koja ima pano sa 15 ekrana, ali hebiga nemoze mi preko telekonferencije naci posao. ![]() Beacon za doci do nekog mjesta, uvijek nadje najgluplju rutu gdje ima najvise pucanja, pa onda trcim preko pola mape, jer me ispadne brze nego vozit se. Grafika je katastrofa, los port sa konzole. Para se ima previse, kao i raznoraznih airstrikeova, ali morate biti na 5 koraka od mete da bi bacili dimnu i oznacili metu, tako da cesce dignem metu sa C4 u zrak nego sa airstrikeom, jedino sto ima laser designator je Bunker Buster, koji se valjda moze kupit tek pred kraj igre. Kamera je katastrofa, prakticki na pola metra iza ledja, na mounted oruzjima zalijepi sliku sa desne strane oruzja, pa je neprakticno za ciljat, plus jos ima neki glupi Polu-autoaim (vjerojatno doslo sa konzola) pa se onda moram doslovno hrvat sa ciljnikom da naciljam ono po cemu zelim gadjat. Kad se vozim u vozilima, osim tenka sve ostalo je neupotrebljivo, jer se nemoze prebacivat po mountanim oruzjima, nego se mora izaci van, pa se odsetat do gun turetta. Sad zamislite patrolni brod sa Kapetanom i 3 turreta, efektivna iskoristivost je katastrofa. Da se barem mogu unajmit neki team memberi koji bi zauzeli prazno mjesto. Jer se ne isplati uzimati ekipu od neke frakcije jer su katastroga glupi, i automatski napadaju sve sta nije njihovo, a nikad ono sto bi trebali. Uglavnom jos koji dan da dojde Warhammer online i Fallout 3 i ovo leti sa harda. Igrao sam prvi dio na PS2 i bio mi jeben, ali ovaj nastavak je katastrofa, malo su ga pokusali isfurat na GTA, ali neuspjesno. Steta jer je igra imalo dobru persperktivu sa doslovno nekoliko sitnih tweakova.
![]() |
#30 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
a jesi je ispljuvo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|