|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nje baš, ali izgleda vrlo dobro... igrao sam 3. Kad izlazi 4. ili je izašao???? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jup, službeno je vani i ima nekih sitnih dodataka u PC verziji, pročitajte i recenziju za više informacija o samoj igri: http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=2101&select=17
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
instalirano i isprobano ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
gdje se za vraga mijenjaju kontrole za tipkovnicu, kod launchera se mogu promijeniti za gamepad, u meniju nema opcije controls... edit: našel, pod opcijom start, nisam je odmah biral jer sam mislil da se tu samo starta igra, a ne da su još tu i opcije... inače igra je odlična.... Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 11.07.2008. u 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Imas u opcijama u igri bas. Probao sam par min DMC i cini se zanimljiva. Igrat cu sutra jos. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
tri stvari koje su po mojem mišljenju sjebali: 1.priča -> dobra je, ali trebala bi više biti povezana s prošlim nastavcima 2.prelagana je u odnosu na treći dio (odigral sam samo njega i sad ovog), pogotovo kod bossova 3.previše loadanja ...ali sve u svemu odlična igra |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
A kontrole?Jesu tupavo konzolaške da moraš imat gamepad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
DMC 4 za pc-problem
Pozz ekipa. Nabavio sam od frend Devil May Cry 4 i imam problem. Sve super slozio na direct x9 i radi use u igru i sve i dok treba poceti stane na pol loadinga i onda mi se rst komp... pogledao sam dali se mozda pregrijava i ne pregrijava se,a mislim da imam dosta jakog kompa AMD dualcore 3.6k+, 1gb rama, 7600gt i tako mislim da bi to trebalo biti dosta. Ako imate neku ideju da probam napraviti nesto da isprobam da ne moram kupovati PS3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
može bit i do windowsa, kompiću na xp-u neće pokrenut sa SP3, kad ga spusti na SP2 radi mu bez problema, može i to bit. ne vidim koji OS koristiš, al ak imaš vistu, moraš pokrenut u DX10, makar to vjerojatno znaš, al morao sam napisat za svaki slučaj. ja kad pokrenem dx9, ruši se, error mi izbacuje. može i do gpu drivera biti, makar sumnjam da bi oni srušili komp. ima tu iskusnijih...stručnjaci, pomozite čovjeku ![]() EDIT: btw, vidim sad da već ima topic za DMC4, možda bi trebalo ovaj post tamo preselit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
![]() Meni najdraža igrica ikad (uz Final Fantasy serijal). Igrao sam sve nastavke, četvorka definitivno meni najbolja do sad. Bio sam malo razočaran jer glavni lik više nije Dante (nego je sa "kontra" strane ![]() Bilo bi savršeno da ga se može otključat kad završiš sve misije (još nisam pa ne znam). Dante+Turbo Mode+Legendary Dark Knight Mode=ludo krvavo ljeto ![]() Igram na tipkovnici (btw, nisam znao da se prsti mogu toliko savijat i deformirat ![]() Sve u svemu, bravo za Capcom, odličan port, grafika savršena, a FPS ide do neba. Takvih igrica nam više treba. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
ja ga sad ponovo igram na težini son of sparda, a vjerojatno ću ga i na legendary dark knight ![]() s danteom igras od 12, čini mi se misije pa do 18, a 19 i 20 opet nerom... ali dante mi je bolji, bio i ostao car ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() znači sa danteom igraš od 12-te misije, a kad završiš sve jel ga dobiješ poslje pa da prelaziš s njim, ili nekakav "survival" mod (ne znam kako bih drukčije to nazvao), znači ne misije, nego samo šoranje, pa kolko izdržiš (kao što je max payne 2 imao)? dante je i meni jači, najviše zbog gunova (Ivory&Ebony ako me sjećanje služi), onaj revolver od Nera mi nije tolko "badass" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
da... za preseljenje... mislim pogledao sam u sandri i ne pregrijava mi se nista a na to sam pazio jer sam vec prije imao problema s tim kad mi cooler na procu nije bio dobro podesen...noobish... jedino mozda da dignem na SP3 jer to jos nisam stavio to cu probati |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
![]() makar, to je samo moje nagađanje, možda nema veze s ničime što sam naveo. pričekaj koji dan, javit će se vjerojatno netko sa više mozga od mene ![]() jedino ak stvarno nije do konfe, piše da je min konfiguracija GF 6600,a ti imaš 7600 ak se ne varam. Ne kužim se u nVidije baš, al to je po nekoj logici jača kartica od 6600. Probaj vidit to pregrijavanje sa Everestom, možda se Sandra vara. Tj, možda ima neki prog koji bio konstantno pratio temp, pa u slučaju rušenja sistema da zabilježi nekakav log file, pa da se iz njega očita kakve su temp bile u tom trenutku. Vidi šta će drugi reć, treba post prebacit tamo u onaj topic, pa će naić netko sa prijedlozima. ![]() EDIT: Bilo bi dobro da popuniš "Moju konfu" sa strane, da vide svi odmah na čemu vrtiš igricu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
Ma ja sam ga samo jednom prosao, jebena prica super efekti tijekom borbe, ali nemam ja zivaca to prelaziti dvaput. Meni je bilo smao vazno da pricu vidim, jer nisam bas neki fan DMC-a. Zabavnije mi je bilo igrat sa Nerom i njegovim Busterom nego sa Dante-om... Dante mi bio nekako dosadan...hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
upravo ga dobio ![]() ![]() btw, tek sam sad otkrio "Devil Trigger" funkciju....tj, znao sam da postoji, i da se "nekako" aktivira, al nisam baš tražio (teško se koncentrirat na nekakve dodatne gadgete dok te salijeću sa svih strana a tebi health na minimum ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
The mighty pirate
|
Pokušao sam igrat na tipkovnici i bole ruke nakon 20 min. Za takve igre je gamepad zakon. Sviđa mi se igra, ali mi se stvarno ne daju pamtiti combo potezi i ostale gluposti. Mlatim bezveze po tipkama, tek tolko da ubijem vrijeme ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|