|
![]() |
#1 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
uTorrent web UI
Zanima me koliko vas koristi dotičnu stvar i kako vam radi? Ja se normalno logiram i vidim popis torrenata, ali mi se cijeli lista mijenja svakih nekoliko sekundi, tj. nakon tih nekoliko sekundi neki torrent ne bude više recimo na vrhu nego negdje propadne. Mislim, mogu ja produžiti taj "update time", ali to nije to. Osim toga, kad kliknem na neki torrent, trebao bi se dole prikazati info o njemu, kao u "pravom" uTorrentu, a meni se neće prikazati nego sva polja ostanu prazna. Ne znam sad je li ovo neki bug/problem ili tako jednostavno treba biti, ali malo je glupo. Googlao sam i ništa pametno nisam našao, možda krive pojmove upisujem. Probao sam staviti najnoviju verziju UI-ja, međutim, ne pomaže. Hvala. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 22.04.2008. u 02:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ne konzumiram uTorrent, ali stvarno bi trebao natakarit linux na taj svoj server, a zatim narafno i ovo: http://tf-b4rt.berlios.de/home.html i uzivat, a ne gubit nofac, zivce i mladost na poluproizvodima iz redmonda ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
|
Da znam, misliš da ne bih "natakario"? ![]() ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Ja koristim. Redoslijed torrenta se mijenja zbog toga što ti nije sortirano po nepromjenjivom podatku (ime, veličina,..) nego nečem promjenjivom. (pretpostavka jer kod mene se ne mijenja redoslijed ako soritram po imenu). Ako misliš da nemaš onih tabova dolje (Peers, Pieces, Speed) to je normalno jer na WebUI ima samo General, Files, Logger. I da moja verzija µTorrent je 1.7.7 a ne ona 1.8beta |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Code:
bubba@korea:~$ ps aux | grep rtorrent | awk '{sum +=$4}; END {print sum}' 1.3 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() rtorrent ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Koristim i radi taman koliko mi treba. Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
localhost
|
verzija WebUI-a je v0,310. verziju jave ne mogu probnaci (nemam u CP ono ko inace...) dakle sorting radi normalno a ovo kako je i costa rekao na general tabu pod transfer ne rade limiti i Trackers i General dio uopce |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Koristim v0,310 i sve radi super, barem zasada. Koristio sam i torrent flux i on je recimo možda čak i bolji od utorrenta jer ima mali milijon opcija . U torrent ima ono sto svakom korisniku treba ![]() Razlika je da utorrent zahtjeva servis na serveru dok TorrentFlux je rađen u phpu pa se moze puknuti na bilo koji shared hosting kao seedbox. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
U IE6 neradi, jel mozda to problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
|
Nije ni planirano da radi u IE-u... ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Imam problem sa pristupom WebUI "izvana". Ako upišem lokalni IP WebUI radi, ali ako upišem IP dobiven od ISP-a ili preko DynDNS domene ne radi. Port je isti kao i za torrente i otvoren je. Što bi još moglo biti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
|
Što točno upisuješ? Adresa ide ovako: http://xxx.xxx.xxx.xxx:Port/gui xxx je naravno IP ili DNS adresa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
|
Jesi li tu domenu registrirao i je li aktivna?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Ma je, kada upišem samo xxx.dyndns.org otvori mi login i sučelje od routera, a i RDC radi normalno (xxx.dyndns.org:3389). EDIT: evo radi mi i http://localhost:Port/gui |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Dr. Beast. 22.09.2008. u 09:16. |
![]() |
![]() |
|
|