|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
(riješeno) Tipkovnica "kasni" u igrama
Prije par dana se počeo događati problem da tipkovnica (Logitech Ultra-Flat, iako vjerojatno nije bitan model) počinje "kasniti" u igrama, da bude još čudnije, tipkovnica bez problema radi u windowsimam, COD4 i NFS: Most Wanted, međutim u Crysis: Warhead te npr. NFS: Carbon - ista kasni ![]() Primjer igram NFS: Carbon i želim skrenuti ulijevo, auto vozi ravno još 5 sek. i onda skrene ulijevo ali opet ne toliko dugo koliko sam ja stisnuo ulijevo nego još produlji za 5 sek. Pa tak opet za desno, Esc i sl. Bilo što. U čemu bi mogao biti problem? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Probaj u device manageru uninstall usb portova te restartaj. Moguce je i da si interpolirao one Hz na usb portovima pa se sad blesira... Probaj, neces izgorit. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
|
Inače spojena je na PS/2, probao prekopčati direkt u USB port - ista stvar. Probao ovo gore što si ti rekao - ista stvar - ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Avocado
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Isključi v-sync. Može i u tome biti problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
1,2,3... fall over!
Datum registracije: Dec 2005
|
meni se taj problem kasnjenja javljao u crysisu kad mi je proc (a64 venice) bio previshe clockan, dakle bio je relativno stabilan i nije se rusio u igrama al nije prolazio sinteticke testove.. smanjio na neki stabilni clock i sve proradilo normalno.
![]() |
#7 | ||
/
|
Citiraj:
isključeno/uključeno - nema razlike. Citiraj:
mogu li biti problem "stari" Windowsi? od ~1. mjeseca su isti. jer prije (prije godinu ili kolko tj. prije par reinstalla windowsa) je sve radilo - sve igre sve ok na istoj tipkovnici koju sad imam. ![]() samo neznam kako objasniti da svigdje radi samo na (konkretno imam te dvije sad) - NFS: Carbon i Crysis: Warhead - ne radi... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Mom frendu je to bilo na njegovoj 7600GS .Kad nakrka detalje na high,u GRID-u,onda mu kasni tipkovnica.Kad je smanjio detalje na medium,radilo je normalno.
![]() |
#10 | ||
/
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() reinstall igre sam već probao par puta - minimum grafika, maximum - isto. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
/
|
Citiraj:
![]() s tipkovnicom je sve u redu - pošto savršeno radi u drugim igrama (npr. u NFS: MW hoće, u NFS: Carbon neće) i u windowsima nego negdje je "softverski problem" kojeg nikak da otkrijem... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Avocado
|
![]() |
#17 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Vidis zanimljivo je ovo sa Logitechom. Ja sam imao slicne probleme sa MX518 mišem, u igrama je lagovao. Onda sam uninstalirao onaj Setpoint (i nisam ga ponovo stavio) i poslije toga je radilo malo bolje, ali opet u nekim igrama ima malo laga (ne bas 5 sekundi, ali osjeti se da malo laguje).
![]() |
#18 |
/
|
još neki prijedlog osim rušenja windowsa? miš radi sasvim ok, ali tipkovnica zeza. Instalirao nakon ovih gore igrica kaj su počele štekat još Pure - radi besprijekorno ![]() di je kvaka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Imas li instaliran onaj software od logitecha za miš i tastaturu (mislim da se zove SetPoint ili tako nekako)? Ako imaš onda ga briši sa diska pa ponovo probaj.
![]() |
#20 |
/
|
zar nije SetPoint samo za miša? btw. ne, nemam to tj. nikada nisam ni imao. EDIT: Mercaniers 2...radi...? niš, moram reinstall. nema druge očito... Zadnje izmijenjeno od: svebee. 25.09.2008. u 16:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
/
|
evo problem riješen ![]() napravio kompletnu čistku ![]() ![]() iako sam probao ovo i prije, ali očito nisam bio dovoljno temeljit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|