|
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
aviona kao 2. svj. rat recimo ili aviona kao f16 i slicno? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
i mene zanimaju simulacija ratnih aviona.mozeli mi netko preporuciti koju ali da je novija,i da imaju avioni tipa f16,pozeljni su ali mogu i oni iz 2 svj.rata ili sl.
![]() |
#4 |
Registered User
|
il2 sturmovik i lock on modern air combat avijone, baci mi bombone, a ja tebi pare... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Nisam našao takvo što.... Ako ne nađeš nešto te vrste, onda bih ti preporučio Attack on Pearl Harbor. Po meni ultra-zabavna igrica, prelazio sam je 100 000 puta i nikad mi nije dosadio... Vrijedi odigrati. Vidim, u prvom postu si naveo da želiš noviju od 2003. Ova je izdana 2007. Baš volim u toj igrici gledat kako rušim iz automata avione i kako rokam brodove s torpedom... ![]() Stvarno je cool, kažem. Zadnje izmijenjeno od: kico1. 26.03.2008. u 12:59. Razlog: Dodavanje stavki |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
zar vam nije u lock onu tesko pohvatat sve te tipke? ja sam moral imat pored tipkovnice papir za svaku tipku =) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Pa sve malo bolje simulacije imaju i malo više tipki, al se sve to pohvata nakon nekoliko sati. Vidim neke najave za Havx - moderniju simulaciju. http://www.tothegame.com/game_video.asp?id=2328
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Ace combat
Meni je ovo najbolja simulacija aviona ikada.Samo u njoj uživam u avionima.Jednostvno mi je predobra što je kao arkada a igrivost je prezarazna. Zanima me ovo? dali će novi ace combat biti i na PC i dali uopće ima neki ace combat na pc? a ako nema dali postoji neka igra na pc koja je slična ace combat? Sve simulacije koje sam si nabavio ima doslovno toliko tipaka da spojim 2 tipkovnice nebi mi bilo dovoljno. Fora kod AC mi je što je tako jednostavno napravljeno a tako zarazno.Ta priča i kontrole i način letova i avioni...ma savršena mi igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Izlazi sada Tom Clancy's H.A.W.K. http://www.youtube.com/watch?v=OWyH3LAp2Z4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
o.O
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() Citiraj:
![]() Ovo novo od Toma se zapravo zove H.A.W.X. http://hawxgame.uk.ubi.com/home_euro.php i kolko vidim, bit će jako dobro, jer se vuče na Ace Combat (onaj stih iz Biblije na početku, vuče na stihove iz AC ![]() [EDIT] Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
da ne otvaram novu temu.... Gdje se mijenja camera na Ace Combat Zero (PS2)? Neznam dal sam lud ili sta, al vec sam sve postiskal i nikako da se promijeni. edit: riješeno Zadnje izmijenjeno od: Problem. 30.10.2008. u 14:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Nove vijesti za one koji cekaju H.A.W.X. - demo za PC dolazi 26.2.2009. , a igra za PC izlazi 13.3. ... odavno vise nisam bas neki preaktivni igrac, ali ovo zelim isprobati i vidjeti! ![]() http://hawxgame.uk.ubi.com/article.php?news_id=9145 I ako sam dobro izbrojao, 49 aviona na kojima se moze letjeti... ![]() http://blog.ubi.com/hawx/article.php?content_id=9097 ![]() Stari magarac se veseli novoj igri... ![]()
![]() |
#21 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
Falcon 4.0: Allied Force je upravo ono što tražiš, a nitko nije spomenuo još http://www.gamespot.com/pc/sim/falco...rce/index.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Ne znam je li netko naletio na nesluzbene informacije o minimalnoj i preporucenoj konfiguraciji za H.A.W.X., ali ako je ovo: What are the hardware requirements for the H.A.W.X PC version? Minimum requirements: CPU: Intel Pentium 4 2.0 GHz/ AMD Athlon xp 2000+ or higher OS: Windows® XP (with sp 3) or Vista® (with sp 1) RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista Graphics Card: 128 mb directx –compliant, shader 2.0– enabled video card Recommended requirements: CPU: Intel core 2 duo 6320 / AMD Athlon x2 4000+ or higher OS: Windows® XP (with sp 3) or Vista® (with sp 1) RAM: 2 GB Graphics Card: 256 mb directx® 10.0– compliant video card or directx 9.0 – compliant card with shader model 3.0 or higher onda je engine izvrsno optimiziran! ![]()
![]() |
#23 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Super, i oni filozofiraju sa tim SP3 . I čisto sumnjam da je nebitno kakva je kartica (dok ispunjava one uvjete) sa takvim procesorom i količinom rama. Nekak mi to sve nelogično izgleda. Ali opet, iz onog filmića nisam imao dojam da je grafika nešto uber kul, a i nekak mi je sve prearkadno izgledalo (a uopće nisam ljubitelj pravih simulacija). Držim fige da me iznenadi, čekam godinama tak nešto.
![]() |
#24 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
..u principu se po H.A.W.X. forumu najvise i zale na preveliku arkadnost... najvise od svega (izasao je demo za XBOX360 pa se iznose dojmovi)
![]() |
#25 | ||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
http://www.freefalcon.com/forum/showthread.php?t=13159 Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
de recite mi koje od toga su vise arkadne... nevolim bas simulacije, ali volim avioncice.. attack on pearl harbour mi je super za zabavit se... nesto onako, lagano, za jednu ruku na joysticku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
PC Demo is out! Ali je download spor, a i sutra ga mogu skinuti bez trosenja prometa, pa ce malo pricekati ![]() Za linkove pogledajte temu na forumu sluzbene stranice ![]()
![]() |
#30 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam igrao demo na xboxu i po meni je igra odlicna. Bolja mi je od Ace Combata kojeg volim jos od djetinjstva. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|